Ο εμβληματικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν κίπερ της Γιουβέντους, ίσως διανύει την τελευταία, ή έστω την προτελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο. Με την ολοκλήρωση της σεζόν ο Τζίτζι Μπουφόν αποφάσισε την διακοπή της συνεργίας του με την Γιουβέντους. Ο ίδιος βέβαια άφησε ανοιχτό και ένα άλλο ενδεχόμενο. Αυτό της οριστικής διακοπής της καριέρας του στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα […]

Ο εμβληματικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν κίπερ της Γιουβέντους, ίσως διανύει την τελευταία, ή έστω την προτελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν ο Τζίτζι Μπουφόν αποφάσισε την διακοπή της συνεργίας του με την Γιουβέντους. Ο ίδιος βέβαια άφησε ανοιχτό και ένα άλλο ενδεχόμενο. Αυτό της οριστικής διακοπής της καριέρας του στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλουν τον ίδιο να κάνει λόγο για την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο.

Με συνέντευξη του στο Bein Sports ο ίδιος ανέφερε πως είναι πολύ πιθανόν να σταματήσει αν δεν βρει κάτι που τον ενδιαφέρει.
«Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο: Στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί αυτή η μακροχρόνια και υπέροχη εμπειρία μου στη Γιούβε. Ή θα βρω μια νέα πρόκληση που θα μου δίνει κίνητρο για να παίξω ή για να έχω μια εμπειρία ζωής, ή θα αποσυρθώ. Έδωσα τα πάντα στη Γιουβέντους και μου έδωσε τα πάντα κι ακόμη περισσότερα.

Φτάσαμε στο φυσιολογικό τέλος ενός κύκλου» είπε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Φυσικά μίλησε και για την φετινή χρονία της Γιουβέντους.

Ο ίδιος ανέφερε: «Μας έλειψε η σταθερότητα, η συνέπεια. Στα παιχνίδια κόντρα στις πρώτες 5-6 της βαθμολογίας, για παράδειγμα, συχνά νικήσαμε, υπήρξαν κάποιες ισοπαλίες ή λίγες ήττες. Κόντρα στις μικρές ομάδες, όμως, χάσαμε βαθμούς με ηλίθιο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είσαι μια ομάδα που πρέπει να ωριμάσει, να φτιάξει τον χαρακτήρα της».
Τώρα λοιπόν τα σενάρια είναι πολλά. Ποια θα είναι τα μελλοντικά σχέδια του; Πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν στην Πάρμα αναπολώντας τον πάλι εκεί που είχε ξεκινήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ