Διεθνή

Γιουβέντους: Τα δίνει όλα και… αρπάζει τον Ντοναρούμα!

Γιουβέντους: Τα δίνει όλα και… αρπάζει τον Ντοναρούμα! | sports365.gr

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει μια εντυπωσιακή «αρπαγή», με πρωταγωνιστή τον Τζίτζι Ντοναρούμα, της Μίλαν. Η Μίλαν έχει προσφέρει στον Ντοναρούμα ένα νέο συμβόλαιο. Μάλιστα σε αυτό, οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ. Όμως, απ’ ότι φαίνεται το ποσό αυτό δεν είναι ικανό για να πείσει τον Ιταλό κίπερ να μείνει […]

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει μια εντυπωσιακή «αρπαγή», με πρωταγωνιστή τον Τζίτζι Ντοναρούμα, της Μίλαν.

Η Μίλαν έχει προσφέρει στον Ντοναρούμα ένα νέο συμβόλαιο. Μάλιστα σε αυτό, οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ. Όμως, απ’ ότι φαίνεται το ποσό αυτό δεν είναι ικανό για να πείσει τον Ιταλό κίπερ να μείνει στο Σαν Σίρο. Εκείνος ζητά περίπου 12 εκατ. για να ανανεώσει.

Όμως, τα χρήματα αυτά τα δίνει η «μεγάλη κυρία» για τον ίδιο! Πιέζοντας μάλιστα τον γνωστό ατζέντη που εκπροσωπεί και τον Ιταλό, Μίνο Ραϊόλα, να τον φέρει στο Τορίνο.

Σύμφωνα με την «Tuttosport» έχει προγραμματιστεί ραντεβού για την επόμενη βδομάδα. Σε αυτό θα βρίσκονται ο Ραϊόλα, με τον Πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ