Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δε στεναχωρήθηκε κι ιδιαίτερα μετά τη βαριά ήττα από τη Λάτσιο, με αποτέλεσμα να… ακούσει τα εξ αμάξης από τους «ροσονέρι». Η Μίλαν, αν και στο πρώτο μισό βρέθηκε στην κορυφή της Serie A, κοντεύει να χάσει την τετράδα! Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι ηττήθηκε με βαρύ σκορ από τη Λάτσιο. Οι […]

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δε στεναχωρήθηκε κι ιδιαίτερα μετά τη βαριά ήττα από τη Λάτσιο, με αποτέλεσμα να… ακούσει τα εξ αμάξης από τους «ροσονέρι».

Η Μίλαν, αν και στο πρώτο μισό βρέθηκε στην κορυφή της Serie A, κοντεύει να χάσει την τετράδα! Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι ηττήθηκε με βαρύ σκορ από τη Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι κέρδισαν τον Ντοναρούμα τρεις φορές, επικρατώντας της Μίλαν. Η οποία Μίλαν δείχνει έτοιμη να καταρρεύσει, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Δεν έφτανε το βαρύ σκορ για τη Μίλαν που προκάλεσε εκνευρισμό, ήρθαν και τα… γελάκια του Ντοναρούμα. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, το τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τους δύο τερματοφύλακες να ανταλλάσσουν φανέλες. Με ένα στυλ «δεν τρέχει τίποτα, δε συνέβη τίποτα». Και τα χαμόγελα υπήρχαν έκδηλα…

Η εικόνα αυτή έπαιξε αρκετά στα social media της Μίλαν. Κι όπως καταλαβαίνετε άκουσε αρκετά. Μάλιστα, λίγο αυτό το γεγονός, λίγο το ότι δεν έχει πει το «ναι» σε νέο συμβόλαιο. Του τα έχουν… μαζεμένα με λίγα λόγια!

Ο ίδιος βέβαια προσπάθησε να τα μαζέψει μετά τη φωτογραφία με τα χαμόγελα. Έστειλε το δικό του μήνυμα αντεπίθεσης, αφήνοντας πίσω το ατυχές αποτέλεσμα επί της Λάτσιο.

Στις επόμενες πέντε αγωνιστικές θα γίνει πραγματική μάχη. Θα πέσουν κορμιά! Καθώς η Μίλαν βρίσκεται στην ίδια θέση με την Γιουβέντους με 66 βαθμούς.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ