Ο πολύ πετυχημένος τεχνικός Γιούργκεν Κλοπ που γράφει χρυσή ιστορία με την Λίβερπουλ, τα πήρε άσχημα με τον Μεχμέτ Σολ τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου για την κριτική που κάνει κατά καιρούς σε Γερμανούς τεχνικούς με τελευταίο θύμα της σκληρής κριτικής του Σολ ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος παίκτης της […]

Ο πολύ πετυχημένος τεχνικός Γιούργκεν Κλοπ που γράφει χρυσή ιστορία με την Λίβερπουλ, τα πήρε άσχημα με τον Μεχμέτ Σολ τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου για την κριτική που κάνει κατά καιρούς σε Γερμανούς τεχνικούς με τελευταίο θύμα της σκληρής κριτικής του Σολ ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος παίκτης της Μπάγερν και νυν τηλεσχολιαστής υπήρξε επανειλημμένα επικριτής του υπηρεσιακού προπονητή της Ντόρτμουντ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Τα λόγια του δεν έχουν ουσία. Είναι σαν να λέει ότι ο ήλιος θα ανατείλει το πρωί. Η ανάλυσή του δεν κάνει αίσθηση σε κανέναν».

Το διάβασε ο Κλοπ και έστειλε το δικό του καυστικό σχόλιο στον Μεχμέτ Σολ. 

“Τι δίπλωμα έχει πάρει ο Σολ για να κριτικάρει προπονητές; Είναι σαν να μιλάω εγώ για την κατασκευή αμαξιών που δεν έχω ιδέα για αυτό. Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του Μεχμέτ Σολ στο να ασκεί κριτική σε προπονητές; Είναι σαν να μιλάει για κατασκευή αυτοκινήτων. Δεν έχει ιδέα για τίποτα από τα δύο. Ο Σολ αισθάνεται χρέος του να επικρίνει τους νεαρούς Γερμανούς προπονητές. Σιχαίνομαι που σχολιάζω σε τέτοια πράγματα, αλλά πάντα μιλάει για ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Το προσπάθησε ως προπονητής, αλλά δεν μπόρεσε και τώρα μιλάει για αυτό σαν να έχει φάει τη σοφία με τα κουτάλια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ