Ο άκρως επιτυχημένος αλλά και με μεγάλη προσφορά στις ομάδες που έχει αγωνιστεί και ιδιαίτερα στην Μπάγερν Μονάχουν που αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, Κίνγκσλεϊ Κομάν είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του στην BILD ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα από την Μπάγερν για να αγωνιστεί, και εάν ποτέ αποφάσιζε να φύγει από τους Βαυαρούς θα […]

Ο άκρως επιτυχημένος αλλά και με μεγάλη προσφορά στις ομάδες που έχει αγωνιστεί και ιδιαίτερα στην Μπάγερν Μονάχουν που αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, Κίνγκσλεϊ Κομάν είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του στην BILD ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα από την Μπάγερν για να αγωνιστεί, και εάν ποτέ αποφάσιζε να φύγει από τους Βαυαρούς θα κοιτούσε την επιστροφή του στην Παρί.

«Είμαι εδώ τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα παραμείνω μετά από μία δεκαετία, όταν δηλαδή θα είμαι 34. Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα μείνω στην Μπάγερν για πολύ καιρό»

«Αν αποχωρήσω κάποια στιγμή, τότε θα πρέπει να πάω σε έναν ακόμα μεγαλύτερο σύλλογο. Δεν υπάρχει όμως τέτοιος. Υπάρχει μόνο μία εναλλακτική, η Παρί, η αγαπημένη μου ομάδα από τότε που ήμουν παιδί»

Στα 24 έχει κατακτήσει 20 τρόπαια μεγάλων διοργανώσεων. Σε τέσσερα χρόνια έδειξε στις ομάδες που τον προσπέρασαν πως έσφαλαν. Μετά τη Γιουβέντους, ήλθε η ώρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Αν και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν λέει ότι δεν τον νοιάζουν αυτά. Στόχος του είναι μόνο να κερδίζει τίτλους.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί και κατέχει το ρεκόρ του παίκτη που κατακτά τίτλο πρωταθλήματος κάθε χρονιά από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει πετύχει με αυτό τον τίτλο ένα απίστευτο ρεκόρ, καθώς σε ηλικία 24 ετών μετράει 20 κατακτήσεις κορυφαίων διοργανώσεων με τη φανέλα των Μπάγερν, Παρί και Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, ο Κομάν έχει πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα Γερμανίας, 3 κύπελλα Γερμανίας, 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 κύπελλο Ιταλίας, 1 σούπερ καπ Ιταλίας, 2 πρωταθλήματα Γαλλίας, 1 λιγκ καπ Γαλλίας, 3 σούπερ καπ Γερμανίας, 1 σούπερ καπ Γαλλίας και φυσικά 1 Champions League.

Και είναι μόλις 24 

Παρί
2 Πρωταθλήματα Γαλλίας
Κύπελλο Γαλλίας
Λιγκ καπ Γαλλίας

Γιουβέντους 
2 Πρωταθλήματα Ιταλίας
Κύπελλο Ιταλίας
Σούπερ Καπ Ιταλίας
.
Μπάγερν Μονάχου 
Τσάμπιονς Λιγκ
3 Κύπελλο Γερμανίας
3 Σούπερ Καπ Γερμανίας


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ