Το μέλλον του Κίλιαν Επαπέ έχει εξελιχθεί σ’ ένα «σίριαλ» με πολλά επεισόδια το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου, το να ισχυριστεί κανείς ότι γνωρίζει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν είναι δύσκολο. Άλλα το μεσημέρι του Σαββάτου (28/8) από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεμς.  Είχε τονίσει πως ο Εμπαπέ […]

Το μέλλον του Κίλιαν Επαπέ έχει εξελιχθεί σ’ ένα «σίριαλ» με πολλά επεισόδια το τελευταίο διάστημα.

Εξάλλου, το να ισχυριστεί κανείς ότι γνωρίζει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν είναι δύσκολο.

Άλλα το μεσημέρι του Σαββάτου (28/8) από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεμς.  Είχε τονίσει πως ο Εμπαπέ δεν του είπε ποτέ πως θέλει να αποχωρήσει. Ωστόσο, μόλις λίγο ώρα αργότερα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε άναψε «φωτιές». Κι αυτό γιατί σε αυτό απεικονίζεται ο Γάλλος άσος να αποχωρεί από το προπονητικό κέντρο της Παρί με τσάντες γεμάτες πράγματα.

Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο βίντεο «γέννησε» άπειρα ερωτήματα. Κι αυτό γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχαν οι τσάντες που είχε μαζί του ο Εμπαπέ.

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται μήπως ο Γάλλος άσος άδειασε το ντουλάπι του στα αποδυτήρια, ενόψει της αποχώρησης του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ