Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να σταθεί, οικονομικά, στα πόδια της. Η ρουμάνικη ομάδα παρουσίασε τη φανέλα της για την νέα σεζόν, στην οποία επάνω είναι γραμμένα τα ονόματα των 2.000 οπαδών της, που έδωσαν τον οβολό τους στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρέθηκε […]

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να σταθεί, οικονομικά, στα πόδια της. Η ρουμάνικη ομάδα παρουσίασε τη φανέλα της για την νέα σεζόν, στην οποία επάνω είναι γραμμένα τα ονόματα των 2.000 οπαδών της, που έδωσαν τον οβολό τους στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρέθηκε ο σύλλογος. Σε ελληνικούς όρους, οι φίλαθλοι της έγιναν… «μικρομέτοχοι».

Η ομάδα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και οι φίλοι της ομάδας στάθηκαν δίπλα της με πολλούς τρόπους. Αρχικά είχαν οργανώσει φιλικό αγώνα τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, και όλα τα έσοδα του αγώνα θα πήγαιναν στα ταμεία της ομάδας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή. Ο αγώνας είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο οι οπαδοί είχαν προμηθευτεί εικονικά εισιτήρια. Επιπλέον ενίσχυσαν την Ντιναμό αγοράζοντας σουβενίρ με το σήμα της ομάδας και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ