Σίγουρα μετά από τέτοια αποτελέσματα είναι λογικό να είσαι ταραγμένος και να μην βλέπεις καλά τι πραγματικά έχει συμβεί. Αλλά ο Ζιντάν μετά από πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την παραμονή του τρελάθηκε εντελώς. Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της «βασίλισσας» για να πάρει τη θέση του Γάλλου προπονητή. Όπως αντιλαμβάνεται […]

Σίγουρα μετά από τέτοια αποτελέσματα είναι λογικό να είσαι ταραγμένος και να μην βλέπεις καλά τι πραγματικά έχει συμβεί. Αλλά ο Ζιντάν μετά από πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την παραμονή του τρελάθηκε εντελώς.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της «βασίλισσας» για να πάρει τη θέση του Γάλλου προπονητή.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι αστοχίες αυτές έχουν φουντώσει τη γκρίνια για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βλέπει τη δουλειά του να αμφισβητείται εντόνως. Ήδη έχουν υπάρξει και τα πρώτα δημοσιεύματα αναφορικά με τις πιθανότητες για την αντικατάσταση του Γάλλου.

Οι μερένγκες αντιμετωπίζουν το Σάββατο (6/2, 17:15) την Ουέσκα και ακόμη μία φορά στη συνέντευξη Τύπου σχολιάστηκε η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λεβάντε.

Εκεί ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε δεν θα παραιτηθεί, ακόμη κι αν το θέλει ο κόσμος, ενώ υποστήριξε ότι ούτε οι παίκτες του πρόκειται να το κάνουν: “Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αξίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με αυτή την ομάδα. Υπάρχει συζήτηση για πολλά πράγματα, για αλλαγή δική μου. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι είμαι ένας τυχερός άνθρωπος.

Αν ο κόσμος θέλει να παραιτηθώ, τότε δεν πρόκειται να το κάνω. Ούτε οι παίκτες θα τα παρατήσουν επίσης. Σίγουρα δεν είμαστε στα καλά μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το αλλάξουμε αυτό”.

Στη συνέχεια τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρώτησαν για ενδεχόμενο παραίτησής του: “Είστε σοβαροί; Με κάνετε να γελάω με τις ερωτήσεις. Έχετε λίγο σεβασμό. Την μία μέρα μένω, την άλλη φεύγω. Όποιος θέλει λοιπόν ας μου το πει τώρα κατάμουτρα. Θέλουμε να φύγεις και όχι να τα λέτε από πίσω μου. Είμαι αρκετά θυμωμένος με αυτό και με την κατάσταση, αλλά δεν θα εγκαταλείψω. Πρέπει να σέβεστε λίγο τη δουλειά μας”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ