Η Έβερτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Άστον Βίλα, ενώ με το αποτέλεσμα αυτό μένει εκτός εξάδας στην Premier League. Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής για το Αγγλικό πρωτάθλημα, τα «ζαχαρωτά» υπέστησαν μια ήττα σοκ. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν από τον Ντόμινικ […]

Η Έβερτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Άστον Βίλα, ενώ με το αποτέλεσμα αυτό μένει εκτός εξάδας στην Premier League.

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής για το Αγγλικό πρωτάθλημα, τα «ζαχαρωτά» υπέστησαν μια ήττα σοκ. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν από τον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν (19’) για την Έβερτον, ενώ για την Άστον Βίλα από τους Γουάτκινς (13’) και Ανβάρ Ελ Γκαζί (80’).

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Χόλγκεϊτ, Ντιν, Αλάν, Γκόμες (70′ Ντελφ), Ιγουόμπι (76′ Μπέρναρντ), Σίγκουρντσον (82′ Κινγκ), Ρισάρλιζον, Κάλβερτ Λιούιν.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Λουίζ, Μακγκίν, Τραορέ (88′ Ράμσι), Μπάρκλεϊ, Ελ Γκαζί (91′ Ντέιβις), Γουότκινς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ