Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε… happy end το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, ο Άγγλος εξτρέμ φερόταν να τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, η Ντόρτμουντ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει για οτιδήποτε λιγότερο από τα 120 εκατομμύρια ευρώ, που είχε θέσει ως τιμή. Η αγγλική ομάδα […]

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε… happy end το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, ο Άγγλος εξτρέμ φερόταν να τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, η Ντόρτμουντ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει για οτιδήποτε λιγότερο από τα 120 εκατομμύρια ευρώ, που είχε θέσει ως τιμή. Η αγγλική ομάδα δεν διέθετε τα χρήματα αυτά κι έτσι ο ίδιος παρέμεινε στη Βεστφαλία. Κάτι που στο ξεκίνημα της σεζόν έδειχνε να έχει άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση του. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, ο νεαρός άσος επέστρεφε στα στάνταρ του.

Με αυτόν και τον Χάαλαντ μπροστάρηδες, η Ντόρτμουντ κατάφερε να βρεθεί στην τετράδα και να κατακτήσει και το Κύπελλο Γερμανίας. Ο Σάντσο με 16 γκολ και 20 ασίστ σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αποτέλεσε τον «Διόσκουρο» του Νορβηγού φορ στην επίθεση των Βεστφαλών. Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Άγγλο δεν σταμάτησε ποτέ να υφίσταται. Ειδικά, το τελευταίο διάστημα, όμως, οι «κόκκινοι διάβολοι» πιέζουν για την απόκτηση του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η αγγλική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τον νεαρό άσο για συμβόλαιο ως το 2026.

Στην Ντορτμουντ θα το πει κανείς όμως;

Ακόμη δηλώνουν άγνοια…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ