Η Μάντσεστερ Σίτι, με μια ανακοίνωσή της στα Social Media, γνωστοποίησε πως οι δρόμοι της με τον Σέρχιο Αγκουέρο, αναμένεται να χωρίσουν! Σημαντική είδηση από την Αγγλία, καθώς ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της φετινής σεζόν. Το γεγονός αυτό γνωστοποιήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Οι […]

Η Μάντσεστερ Σίτι, με μια ανακοίνωσή της στα Social Media, γνωστοποίησε πως οι δρόμοι της με τον Σέρχιο Αγκουέρο, αναμένεται να χωρίσουν!

Σημαντική είδηση από την Αγγλία, καθώς ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της φετινής σεζόν. Το γεγονός αυτό γνωστοποιήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές επέλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Mε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, μετά από 10 χρόνια παρουσίας και επιτυχιών, να αναζητά τον νέο προορισμό της καριέρας του.

Ο Αγκουέρο αποκτήθηκε το 2011 από τη Σίτι, καταφέρνοντας ωστόσο με τα χρόνια να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα!

Ο ίδιος ήταν εκείνος, όπου σκόραρε το «χρυσό» τέρμα στο 93ο λεπτό το 2012, σε μια αξέχαστη αναμέτρηση. Γκολ με το οποίο η Σίτι κέρδισε με 3-2 της ΚΠΡ στην τελευταία αγωνιστική της Premier League. Μετά από αυτό το γκολ, οι «Πολίτες» επέστρεψαν στην κορυφή της Αγγλίας.

Επιπλέον, με 257 τέρματα σε 384 ματς είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, όπως επίσης και ο πρώτος ξένος σκόρερ στην Premier League.

Δείτε την ανακοίνωσή της: 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μάλιστα, έγραψε και δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, το οποίο ανέβηκε στο twitter.

Δείτε το παρακάτω:

«Όταν ένας κύκλος τελειώνει, πολλά συναισθήματα αναδύονται. Μία μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης και περηφάνιας μου μένει έχοντας παίξει για τη Σίτι για 10 σεζόν. Πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο για ένα επαγγελματία παίκτη στις μέρες μας.

Δέκα σεζόν με τεράστιες επιτυχίες, κατά τις οποίες κατάφερα να γίνω ο κορυφαίος σκόρερ και να φτιάξω ένα δεσμό με όλους όσους αγαπάνε το σύλλογο και θα έχω πάντα στην καρδιά μου.

Μπήκα στην ομάδα την περίοδο της ανοικοδόμησης το 2011. Καταφέραμε σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και πολλούς παίκτες, να κερδίσουμε μία θέση στους καλύτερους του κόσμου.

Η αποστολή διατήρησης αυτής της κληρονομιάς μεταφέρεται στους επόμενους. Όσο για μένα θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για το τέλος της σεζόν, να κερδίσω περισσότερους τίτλους και να φέρω περισσότερη χαρά στους οπαδούς.

Στη συνέχεια, μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου θα ξεκινήσει. Είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω με το ίδιο πάθος και επαγγελματισμό, όπως πάντα έκανα».

Η Σίτι θα χτίσει… άγαλμα για χάρη του Αγκουέρο!

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Αργεντινό, όπως του αρμόζει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Σίτι, αποκάλυψε πως θα στηθεί ένα άγαλμα για χάρη τον Σέρχιο Αγκουέρο. Επιπλέον, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Έβερτον, θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ