Ο Κάρλο Αντσελότι είναι Κύριος με τα όλα του. Έχει μια ξεχωριστή φινέτσα, και όχι μόνο στο ντύσιμο, αλλά και στην συμπεριφορά του. Ακόμα και στους πανηγυρισμούς που βγάζεις όλο το είναι σου. Πόσο μάλλον να είναι το γκολ πρόκρισης επί της Τότεναμ. Αλλά και εδώ ο Κάρλο έδωσε ρεσιτάλ ψυχραιμίας. Και εάν δεν μας […]

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι Κύριος με τα όλα του. Έχει μια ξεχωριστή φινέτσα, και όχι μόνο στο ντύσιμο, αλλά και στην συμπεριφορά του. Ακόμα και στους πανηγυρισμούς που βγάζεις όλο το είναι σου. Πόσο μάλλον να είναι το γκολ πρόκρισης επί της Τότεναμ. Αλλά και εδώ ο Κάρλο έδωσε ρεσιτάλ ψυχραιμίας. Και εάν δεν μας πιστεύεται δείτε το βίντεο!

Μετά από ένα “μυθικό” παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας, η Έβερτον επικράτησε με 5-4 της Τότεναμ στην παράταση και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ήταν ίσως το ματς της χρονιάς στην Αγγλία! Έβερτον και Τότεναμ έδωσαν μια απίθανη παράσταση στο «Γκούντισον Παρκ» με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να παίρνει την πρόκριση.

Τέρας ψυχραιμίας ο Κάρλο Αντσελότι στο νικητήριο γκολ της Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν 5-4 της Τότεναμ και σφράγισε πρόκριση για τους «8» του FA Cup, πετυχαίνοντας «χρυσό» τέρμα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όπως είναι λογικό, υπήρξε ξέσπασμα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στον πάγκο των «μπλε», αλλά υπήρξε ένα άτομο που έμεινε ανέκφραστο. Ο Κάρλο Αντσελότι, που φημίζεται για την ψυχραιμία του και την ώρα που πανηγύριζε η ομάδα του ένα γκολ που αποδείχθηκε νικητήριο, προτίμησε να φυσήξει το… τσάι του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ