Πριν λίγο καιρό με δηλώσεις του στην As είχε κάνει άνω κάτω τους φίλους της Λίβερπουλ με τις τάσεις φυγής που έβγαζε προς Ισπανία μεριά. Αλλά με νέα του συνέντευξη είπε ακριβώς τα αντίθετα, αλλά πέταξε το μπαλάκι στην διοίκηση. Που σημαίνει περιμένει να δει το ποσό της προσφοράς.. Άντε να δούμε τι θα μας […]

Πριν λίγο καιρό με δηλώσεις του στην As είχε κάνει άνω κάτω τους φίλους της Λίβερπουλ με τις τάσεις φυγής που έβγαζε προς Ισπανία μεριά. Αλλά με νέα του συνέντευξη είπε ακριβώς τα αντίθετα, αλλά πέταξε το μπαλάκι στην διοίκηση. Που σημαίνει περιμένει να δει το ποσό της προσφοράς.. Άντε να δούμε τι θα μας πεί στην επόμενη.

Πριν λίγο καιρό ο Μο….

Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ δεν αρνήθηκε να αποκλείσει μια μεταγραφή του σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Έχει πάρει την απόφαση του όπως φημολογείται, ή είναι ακόμα στα χέρια της Λίβερπουλ η ανανέωση του για περισσότερα χρόνια δόξας στο Άνφιλντ;

Ο Σαλάχ που ήταν μια αποκάλυψη από την ένταξή του στη Λίβερπουλ το 2017, μετά την μεταγραφή του από την Ρόμα, είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Reds στο Champions League και την Premier League. Τα κατορθώματα του διεθνούς ποδοσφαιριστή της Αιγύπτου δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και θέλουν κατά καιρούς την Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Αλλά τώρα είπε αυτά….

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλησε να… επαναπροσδιορίσει τη θέση του σχετικά με το θέμα της παραμονής του στην Λίβερπουλ, μετά τα όσα είχαν ειπωθεί προ καιρού στην As.

Jürgen Klopp: Salah's commitment is a sign for Liverpool - Liverpool FC

Οι δηλώσεις που έκανε στον νορβηγικό τηλεοπτικό σταθμό “TV2” στο περιθώριο του ντέρμπι της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

“Θέλω να δίνω το 100% για τους ανθρώπους, που μου δείχνουν διαρκώς την αγάπη του. Εάν με ρωτάτε, σας απαντώ ότι θέλω να μείνω στην Λίβερπουλ για όσο περισσότερο μπορώ, όμως, όπως έχω πει στο παρελθόν, αυτό είναι στα χέρια του συλλόγου. Θα προσφέρω πάντα το 100% μέχρι το τελευταίο λεπτό σε αυτό το σύλλογο και επιθυμώ να κατακτήσω όσο δυνατόν περισσότερα τρόπαια”

“Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα ώστε ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η υγεία τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε παράπονα. Κάποιοι άνθρωποι περνούν δυσκολότερα απ’ότι εμείς, οπότε είμαστε σε καλή κατάσταση

Το Άνφιλντ είναι Άνφιλντ και όταν έρχονται οι οπαδοί εδώ, κάνουν μία τεράστια διαφορά υπέρ μας. Μας λείπουν οι οπαδοί, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παινίδια αλλά δεν μπορώ να παραπονιέμαι επειδή ξέρω την κατάσταση και διαβάζω τις ειδήσεις”.

“Έχουμε χάσει τοπ παίκτες όπως ο Βίρτζιλ (Φαν Ντάικ) και ο Τζο (Γκόμεζ) ενώ είναι τραυματίας και ο Ντιόγκο Ζότα. Ναι, έχουμε τραυματισμούς αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε. Έτσι είναι η κατάσταση και δεν κάνουμε παράπονα, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε”.

Μαζί σου Μο. Τελικά όποιος σου δώσει τα περισσότερα.

Το πήραμε το μηνυμα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ