Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο νέος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, και το μήλον της έριδος για πολλα τοπ κλαμπ. Αλλά δεν παύει να είναι μόλις 21 ετών χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, και στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να κάνει πράγματα που του αρέσουν. Είναι λάτρης των παιχνιδιών σε υπολογιστή σε παιχνιδομηχανές και αφιερώνει αρκετό από τον […]

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο νέος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, και το μήλον της έριδος για πολλα τοπ κλαμπ. Αλλά δεν παύει να είναι μόλις 21 ετών χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, και στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να κάνει πράγματα που του αρέσουν.

Είναι λάτρης των παιχνιδιών σε υπολογιστή σε παιχνιδομηχανές και αφιερώνει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του για να διασκεδάσει με τα αγαπημένα του παιχνίδια. Αυτό που δεν ξέραμε, ήταν ότι παίζοντας του αρέσει να ακούει μουσική. Και μάλιστα κάποιον δικό μας. Μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πρόσφατα ανέβασε μια ιστορία στο Ιnstagram που φαίνεται να παίζει playstation ακούγοντας μουσική. Το τραγούδι που άκουγε ήταν το «Πόσο» του Κωνσταντίνου Αργυρού, και είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσει η Ελληνική μουσική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ