Στην προσωπική του ζωή προσπαθεί να την απολαμβάνει, όρο περισσότερο μπορεί, χωρίς να ζορίζει τον εαυτό του με διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, που τις αφήνει σε άλλους.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στα 23 έχει έρθει χρόνια πριν και συνεχίζει να έρχεται. Και έρχεται με φόρα. Μάλιστα πήρε πριν λίγες ένα ρεκόρ από τα χέρια του…μέντορά του. Του ίδιου του “Θεού” – Ζλάταν.

Ο Γάλλος στράικερ έφτασε τα 156 τέρματα με την φανέλα της Παρί, «πιάνοντας» τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στην 2η θέση των στράικερ της ομάδας του Παρισιού.

Αλλά στην προσωπική του ζωή προσπαθεί να την απολαμβάνει, όρο περισσότερο μπορεί, χωρίς να ζορίζει τον εαυτό του με διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, που τις αφήνει σε άλλους.

Όπως η οδήγηση για παράδειγμα. Μπορεί για τους περισσότερους η οδήγηση να είναι προσωπική υπόθεση, αλλά ο Γάλλος σταρ το βλέπει διαφορετικά.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα να αποκτήσει ακόμη άδεια οδήγησης, και μετακινείται πάντα με ιδιωτικό σοφέρ.

Έχει δώσει την δική του εξήγηση για το θέμα αυτό.

«Είναι ένα από τα μειονεκτήματα της πρόωρης επιτυχίας. Μου λείπουν απλά πράγματα όπως το να έχω δίπλωμα οδήγησης. Νομίζω ότι το κάνουν όλοι. Για πολλούς ανθρώπους, το δίπλωμα είναι απαραίτητο. Είναι συνώνυμο της αυτονομίας, αλλά εγώ είχα πάντα οδηγούς στη διάθεσή μου. Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι ότι δεν έχω άδεια οδήγησης.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ