Στην πέμπτη του προσπάθεια ο Κιλιάν Μπαπέ κατάφερε να γίνει κατοστάρης με την Παρί. Και μάλιστα το γκολ εναντίον της Μονπελιέ ήταν και το νικητήριο. Μπήκε στο κλειστό ,κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν πετύχει τουλάχιστον 100 γκολ στην Παρί σε όλες τις διοργανώσεις σε 137 αγώνες. Ξεκίνησε στον αγώνα με την Μονακό αλλά το VAR […]

Στην πέμπτη του προσπάθεια ο Κιλιάν Μπαπέ κατάφερε να γίνει κατοστάρης με την Παρί. Και μάλιστα το γκολ εναντίον της Μονπελιέ ήταν και το νικητήριο. Μπήκε στο κλειστό ,κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν πετύχει τουλάχιστον 100 γκολ στην Παρί σε όλες τις διοργανώσεις σε 137 αγώνες.

Ξεκίνησε στον αγώνα με την Μονακό αλλά το VAR του ακύρωσε. Στις συναντήσεις με Μπορντό, Λειψία και Γιουνάιτεντ ήταν άσφαιρος. Αλλά στον πέμπτο αγώνα κατάφερε και μάλιστα στα χασομέρια να πετύχει το γκολ της νίκης για την ομάδα του και το δεύτερο στον αγώνα εναντίον της Μπονπελιέ.

Ο Νταγκμπά άνοιξε το σκορ κι ο Μαβιντίντι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ στο 78′ ο Κεν βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-2

Ο παίκτης που τον αντικατέστησε, ο Κιλιάν Εμπάπε με γκολ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 1-3, φτάνοντας τα 100 γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων, όντας ο 5ος που είναι σε τριψήφιο αριθμό, πίσω από τους Καβάνι (200), Ιμπραχίμοβιτς (156), Παουλέτα (109) και Ροστό (100).

Η Παρί παράμεινε στην κορυφή με 28 βαθμούς, ενώ η Μονπελιέ είναι 6η με 23.

Οι δηλώσεις του άσου της Παρί:

«Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους», ανέφερε ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής.
«Στους φιλάθλους, σε όλους τους ανθρώπους που ακολουθούν το σύλλογο, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένεια και σε όλους όσους εργάζονται στο σύλλογο. Είναι μια υπέροχη μέρα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου και είμαι μέρος της ιστορίας αυτού του υπέροχου συλλόγου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ