Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ξεκάθαρο ότι είναι ποδοσφαιριστής ΤΟΠ επιπέδου και έχει δείξει με την Παρί, αλλά και με την Εθνική Γαλλίας τα τεράστια προσόντα του, κάτι που το είδαμε και πρόσφατα στον αγώνα του εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αλλά ότι θα φτάσεις υπουργός της Γαλλίας να τον παρακαλέσει να μείνει στην Παρί δεν το περιμέναμε. […]

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ξεκάθαρο ότι είναι ποδοσφαιριστής ΤΟΠ επιπέδου και έχει δείξει με την Παρί, αλλά και με την Εθνική Γαλλίας τα τεράστια προσόντα του, κάτι που το είδαμε και πρόσφατα στον αγώνα του εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αλλά ότι θα φτάσεις υπουργός της Γαλλίας να τον παρακαλέσει να μείνει στην Παρί δεν το περιμέναμε. Γουστάρουν Κιλιάν οι Γάλλοι με τρέλα.

Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καυτό στο μεταγραφικό παζάρι για πολλές ομάδες, αλλά η Ρεάλ ήταν το πρώτο όνομα, και αουτσάιντερ η Λίβερπουλ που ΄περιμένει στην γωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να δράσει. Αλλά και η Παρί που είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανεβάσει πλέον τις μετοχές να τον κρατήσει για πολλα χρόνια.

Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας του έδωσε δύο επιλογές. Μένεις και σε κάνουμε “Βασιλιά” ή φεύγεις το καλοκαίρι με 160 εκ. σύμφωνα με το δημοσίευμα του«ABC Deportes». 

Η εμφάνιση του Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν και σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη της γαλλικής ομάδας με 4-1, έφερε και πάλι στον αφρό τον ταλαντούχο επιθετικό.

Οι «σειρήνες» του εξωτερικού για τον Γάλλο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν ηχούν εδώ και πολλά χρόνια και σύντομα θα κληθεί να πάρει απόφαση για το μέλλον του, μιας και το 2022 λήγει το συμβόλαιό του.

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας Ροξάνα Μαρασινεανού παρακάλεσε δημόσια τον 22χρονο άσο να μη φύγει από τη χώρα.

«Κιλιάν, μείνε στη Γαλλία. Θέλουμε να συνεχίσουμε να σε παρακολουθούμε να παίζεις έτσι. Σε χρειαζόμαστε, το κοινό σε χρειάζεται, η Παρί Σεν Ζερμέν σε χρειάζεται. Και οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν παραδείγματα» ανέφερε η Γαλλίδα υπουργός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ