Ο διαιτητής της αναμέτρησης Άρσεναλ–Λίβερπουλ, Στιούαρτ Άτουελ δεν τράβηξε τις εντυπώσεις για κάποιο λανθασμένο σφύριγμα, αλλά για το ιδιαίτερο κούρεμά του. Η Λίβερπουλ επικράτησε επί της Άρσεναλ, καθώς έφυγε με το «διπλό» από το Έμιρεϊτς (0-3). Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι σκόρερ, Σαλάχ και Ζότα. Όμως, εκτός αυτών, πρωταγωνιστής ήταν κι ο διαιτητής της συνάντησης, […]

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ΆρσεναλΛίβερπουλ, Στιούαρτ Άτουελ δεν τράβηξε τις εντυπώσεις για κάποιο λανθασμένο σφύριγμα, αλλά για το ιδιαίτερο κούρεμά του.

Η Λίβερπουλ επικράτησε επί της Άρσεναλ, καθώς έφυγε με το «διπλό» από το Έμιρεϊτς (0-3). Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι σκόρερ, Σαλάχ και Ζότα.

Όμως, εκτός αυτών, πρωταγωνιστής ήταν κι ο διαιτητής της συνάντησης, Στιούαρτ Άτουελ. Ο λόγος δεν ήταν κάποιο λανθασμένο σφύριγμα ή κάποια διαιτητική απόφαση. Αλλά το… κούρεμά του!

Τα Social Media τον… έκριναν σκληρά για το εν λόγω κούρεμα, το οποίο σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο που έχει κάνει!

Ορισμένα από τα σχόλια ήταν τα «ποιος κούρεψε τον Άτουελ; Να ξέρω να μην πάω εκεί», ή «το μαλλί του Άτουελ είναι ο λόγος που δεν αφήνω τη γυναίκα μου να με κουρέψει».

Θεικά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ