Την είδε αλλιώς ο Ντιέγκο Κόστα την Ατλέτικο Μαδρίτης και είπε να την κάνει για άλλες πολιτείες. Επειδή δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο, τους το είπε από τώρα. Θέλω να φύγω. Diego Costa speaking. Θέλει να φύγει άμεσα από την Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα. Ο 32χρονος Βραιλιάνος φορ με ισπανική υπηκοότητα, μένει ελεύθερος […]

Την είδε αλλιώς ο Ντιέγκο Κόστα την Ατλέτικο Μαδρίτης και είπε να την κάνει για άλλες πολιτείες. Επειδή δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο, τους το είπε από τώρα. Θέλω να φύγω. Diego Costa speaking.

Θέλει να φύγει άμεσα από την Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα. Ο 32χρονος Βραιλιάνος φορ με ισπανική υπηκοότητα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά θέλει να φύγει τον Ιανουάριο από τη Μαδρίτη, αναφέροντας προσωπικούς λόγους, ως την αιτία για την επικείμενη αποχώρησή του από την ομάδα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι,

Ο Ντιέγκο Κόστα είχε στοιχίσει 66 εκατ. ευρώ για να επιστρέψει από την Τσέλσι προ δυόμισι ετών, αλλά δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα στη δεύτερη θητεία του. Έχει καταγράψει σε αυτή μόλις 19 γκολ και 13 ασίστ σε 81 εμφανίσεις, ενώ έχει απουσιάσει από 60 ματς λόγω τραυματισμών και άλλα 11 λόγω τιμωριών χάνοντας το 43% των αγώνων της ομάδας του.

Σημαντικό ρόλο στην πτωτική πορεία της απόδοσης του, διαδραμάτισε μία σειρά τραυματισμών, με σοβαρότερη την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε πέρυσι έξω από τα γήπεδα για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ όμως, δεν πήγε καν στην προπόνηση και τόνισε ότι θέλει να συνεργαστεί με τους “ροχιμπλάνκος” για την άμεση λύση της συνεργασίας τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ