Ο κορονοιός μπορεί να τα έφερε τούμπα όλα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, αλλά και τα Χριστούγεννα είναι πάντα Χριστούγεννα και η διάθεση είναι διαφορετική. Το είδαμε και στην ομάδα της Λίβερπουλ που η προπόνηση ήταν εντελώς σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα.  Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ με μπροστάρη τον Γερμανό προπονητή τους Κλοπ πήγαν στην σημερινή προπόνηση […]

Ο κορονοιός μπορεί να τα έφερε τούμπα όλα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, αλλά και τα Χριστούγεννα είναι πάντα Χριστούγεννα και η διάθεση είναι διαφορετική. Το είδαμε και στην ομάδα της Λίβερπουλ που η προπόνηση ήταν εντελώς σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα. 

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ με μπροστάρη τον Γερμανό προπονητή τους Κλοπ πήγαν στην σημερινή προπόνηση ντυμένοι Αγιοβασίληδες.

Μπορεί να περνάμε μια ομολογουμένως περίεργη χρονιά, ωστόσο τα Χριστούγεννα είναι… Χριστούγεννα! Αυτό θέλησαν να υπενθυμίσουν και οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ οι οποίοι ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Και οι άνθρωποι της ομα΄δας φρόντισαν να μοιρασατούν όλο αυτό το χαρούμενο σκηνικό με τους φίλους τους και το ανέβασαν στο Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ μπήκαν στην προπόνηση με τα σκουφιά του Άγιου Βασίλη και φυσικά τράβηξαν το σκηνικό, το οποίο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μέσα στη φωτογραφία ήταν φυσικά και ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας!

Τώρα τι θα παιχτεί με δώρα, ακόμα δεν ξέρουμε τι θα δώσουν οι παίχτες στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά σίγουρα η διοίκηση με την πορεία που κάνουν θα τους έχει όμορφα δώρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ