Δεν τους έφτανε η αποβολή τους από την αναμέτρηση, αλλά είπαν να τα… πουν κι ένα χεράκι στη φυσούνα οι Νεϊμάρ και Ντιαλό. Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ για το Γαλλικό πρωτάθλημα (0-1). Η ομάδα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Νεϊμάρ ηττήθηκε στο Παρίσι από τη Λιλ, με τον ίδιο να […]

Δεν τους έφτανε η αποβολή τους από την αναμέτρηση, αλλά είπαν να τα… πουν κι ένα χεράκι στη φυσούνα οι Νεϊμάρ και Ντιαλό.

Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ για το Γαλλικό πρωτάθλημα (0-1).

Η ομάδα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Νεϊμάρ ηττήθηκε στο Παρίσι από τη Λιλ, με τον ίδιο να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες. Ο λόγος αυτών των καρτών και στις δύο περιπτώσεις ήταν για «κοκκορομαχίες».

Με αυτόν τον τρόπο όμως, άφησε ξεκρέμαστη την ομάδα του ο Νεϊμάρ. Ο ίδιος αναμένεται να απουσιάσει από την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση επί της Στρασμπούρ, στην προσπάθεια που κάνει η Παρί για την ανατροπή στην κούρσα για τον τίτλο!

Παρόλα αυτά, δεν έφταναν τα όσα έγιναν στο χορτάρι, υπήρχε και συνέχεια.

Πρωταγωνιστές οι Νεϊμαρ και Ντιαλό, με τους δύο παίκτες όντας εκτός παιχνιδιού να τσακώνονται έντονα στη φυσούνα. Μάλιστα, λίγο έλλειψε να πιαστούν και στα χέρια.

Δείτε την εν λόγω στιγμή:

https://www.youtube.com/watch?v=E59nSNxjZZs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ