Ο πρώην ποδοσφαιριστής Στέφαν Λίχτσταϊνερ έχει κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ κι έναν χρόνο, με τον ίδιο πλέον να κατασκευάζει ρολόγια! Αυτό είναι που λέμε στροφή στην… καριέρα. Τον Ελβετό τον γνωρίζουμε λόγω της καριέρας του στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, είχε περάσει από σπουδαίες ομάδες, έχοντας αξιοπρόσεκτη καριέρα. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Στέφαν Λίχτσταϊνερ, ο οποίος μετά […]

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Στέφαν Λίχτσταϊνερ έχει κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ κι έναν χρόνο, με τον ίδιο πλέον να κατασκευάζει ρολόγια!

Αυτό είναι που λέμε στροφή στην… καριέρα. Τον Ελβετό τον γνωρίζουμε λόγω της καριέρας του στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, είχε περάσει από σπουδαίες ομάδες, έχοντας αξιοπρόσεκτη καριέρα.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Στέφαν Λίχτσταϊνερ, ο οποίος μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, κρέμασε τα παπούτσια του το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, εκτός αυτού, δεν ακολούθησε το δρόμο του ποδοσφαίρου, όπως αρκετοί.

Αλλά έγινε ωρολογοποιός! Μάλιστα, θεωρεί το επάγγελμα που είναι μια αρκετά καλή επιλογή για την πατρίδα του.

Ο πρώην παίκτης της Γκρασχόπερς, Λιλ, Λάτσιο και Γιουβέντους δήλωσε στο Reuters: «Θέλω να κάνω κάτι παραγωγικό», προσθέτοντας «αν είσαι τραπεζίτης, μπορείς να κάνεις το επάγγελμά σου για όλη τη ζωή σου, όμως αν είσαι ποδοσφαιριστής, μόλις τραυματιστείς στα μέσα της τέταρτης δεκαετίας της ζωής σου, πρέπει να βρεις κάτι άλλο να κάνεις».

Εντελώς διαφορετική η ασχολία του Λίχτσταϊνερ, με τον ίδιο όμως να βρίσκει… κοινά στοιχεία. «Αν δε λειτουργήσει σωστά όλη η ομάδα στο ποδόσφαιρο, δε θα κερδίσεις. Το ίδιο ισχύει και με το ρολόι. Αν δεν είναι όλα σωστά στη θέση τους, δε θα λειτουργήσει».

Δείτε φωτογραφίες:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι