Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, θα λάβει «Γη και ύδωρ», ώστε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με φήμες, έχει βάλει στο «μάτι» τον φοβερό και τρομερό Νορβηγό, Έρλινγκ Χάαλαντ. Η εκλογή του Λαπόρτα έχει φέρει μεταγραφική «μανία» στην Μπάρτσα, η οποία θέλει να χτίσει κάτι καινούργιο με βάσεις, ώστε […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, θα λάβει «Γη και ύδωρ», ώστε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με φήμες, έχει βάλει στο «μάτι» τον φοβερό και τρομερό Νορβηγό, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η εκλογή του Λαπόρτα έχει φέρει μεταγραφική «μανία» στην Μπάρτσα, η οποία θέλει να χτίσει κάτι καινούργιο με βάσεις, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες του παρελθόντος.

Ο Χάαλαντ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει αρκετά το σύλλογο της Βαρκελώνης, όπως και τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της Μπάρτσα.

Μάλιστα, από χτες υπήρξαν αρκετά δείγματα σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών. Όμως, η MARCA έβαλε φωτιές.

Η εφημερίδα από την Ισπανία αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της, πως οι Μπλαουγκράνα θέλουν αρκετά τον Νορβηγό Χάαλαντ. Κι ότι θα του δώσουν ό,τι χρειαστεί για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Το οξύμωρο είναι πως τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι στα καλύτερά τους, όμως κοιτάζουν παίκτες επιπέδου Χάαλαντ, που κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια.

Ο Νορβηγός στράικερ αναμένεται να κοστίσει σχεδόν 100 εκατ. ευρώ, όμως θα φέρει κι αρκετά έσοδα. Πώς; Με πωλήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς κάποιοι δεν έχουν πείσει και θα αποχαιρετήσουν την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ορισμένοι είναι οι Γκριεζμάν, Κουτίνιο, Ντεμπελέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ