Το σκουντέτο χρειάζεται πολλές θυσίες, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση, για των μαραθώνιο του τίτλου. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει περισσότερες αξιόπιστες επιλογές και ζήτησε να γίνει η μεταγραφή του Έντερ που θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία. Όσο κερδίζει αυξάνει το άγχος στην Μίλαν, αλλά πετάει εκτός και τους υπόλοιπους αντιπάλους για τον τίτλο. Υπόθεση της πόλης […]

Το σκουντέτο χρειάζεται πολλές θυσίες, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση, για των μαραθώνιο του τίτλου. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει περισσότερες αξιόπιστες επιλογές και ζήτησε να γίνει η μεταγραφή του Έντερ που θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία.

Όσο κερδίζει αυξάνει το άγχος στην Μίλαν, αλλά πετάει εκτός και τους υπόλοιπους αντιπάλους για τον τίτλο. Υπόθεση της πόλης του Μιλάνο ο φετινός τίτλος. Όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε θα πρέπει να τα δίνεις όλα, και να μεταφέρεις το άγχος στην ομάδα που είναι πάνω από σένα.

Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε αήττητη για 11ο σερί παιχνίδι, κάνοντας την 8η σερί νίκη της, και στέλνει μηνύματα στην συντοπίτισσα. Η ομάδα του Κόντε φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική.

Αλλά το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση για να αντέξει την δύσκολη κούρσα τίτλου μέχρι τέλους, αφού ειδικά για αυτήν την χρονιά χρειάζονται αρκετές εναλλακτικές λύσεις.

Crystal Palace want Eder from Inter Milan and are in talks to sign Italy international this month for £10m

Την απόκτηση του Έντερ θέλει ο προπονητής των νερατζούρι, Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με το Sky Italia και τον έχει ζητήσει από την διοίκηση. Βραζιλιάνος στην καταγωγή, αλλά διεθνής με την Ιταλία 34χρονος επιθετικός και την περίοδο 2016-2018 φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ.

Το 2018 πήγε στον οικονομικό, παράδεισο της Κίνας για την  Jiangsu Suning και το συμβόλαιό του τελειώνει τον Ιούνιο. Η ετήσια αμοιβή τους είναι 5 εκ, αλλά θα πέσει αρκετά, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία για οικογενειακούς λόγους.

Αρχή έκανε στην καριέρα του από την Κρισιούμα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Έμπολι, Φροζινόνε, Μπρέσια, Τσεζένα, Σαμπντόρια και Ίντερ. Κόντε και Έντερ έχουν δουλέψει μαζί στη σκουάντρα ατζούρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ