Μεγάλο πισωγύρισμα της Τότεναμ με την καταστροφική ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με την Φούλαμ που την αφήνει πλέον στην 6η θέση και στο -6 από την κορυφή. Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση τίτλος για την ομάδα του Μουρίνιο, που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Τότεναμ – Φούλαμ 1 – 1 Πάνω που […]

Μεγάλο πισωγύρισμα της Τότεναμ με την καταστροφική ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με την Φούλαμ που την αφήνει πλέον στην 6η θέση και στο -6 από την κορυφή. Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση τίτλος για την ομάδα του Μουρίνιο, που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Τότεναμ – Φούλαμ 1 – 1

Πάνω που η Τότεναμ έδειχνε ότι επιστρέφει για την διεκδίκηση της Premier League και ήταν σε τροχιά κορυφής…τώρα επιστρέφει ξανά στην 6η θέση και έξι βαθμούς μακριά. Και όταν έχεις δύο δυνατά φαβορί (Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ) πάνω από σένα στην βαθμολογία η κατάσταση γίνεται αρκετά δύσκολη. Χωρίς άλλες ζωές είναι πια τα σπιρούνια, που θα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Εικόνα

Ο Χάρι Κέιν έδωσε το προβάδισμα στην Τότεναμ στο 25ο λεπτό όμως η Φούλαμ απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καβαλέιρο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 74′.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς σε μία σημαντική γκέλα για τα «Σπιρούνια» ενώ οι «Κότατζερς» πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη, που δίνουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Εικόνα

Οι Πετεινοί για ακόμα ένα αγώνα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα στο σκορ που είχαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο -6 από την κορυφή και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από 17 αγωνιστικές, τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ