Η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να πιέσει για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες και είναι διατεθειμένη να βάλει στα ανταλλάγματα τον Έκτορ Μπεγερίν. Η Ίντερ ζήτησε 75 εκ. λίρες για τον Αργεντινό επιθετικό. Ποσό το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει η Άρσεναλ, η οποία προκειμένου να ρίξει την τιμή, προτείνει παίκτες στην πρόταση. Οι Λονδρέζοι σύμφωνα […]

Η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να πιέσει για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες και είναι διατεθειμένη να βάλει στα ανταλλάγματα τον Έκτορ Μπεγερίν.

Η Ίντερ ζήτησε 75 εκ. λίρες για τον Αργεντινό επιθετικό. Ποσό το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει η Άρσεναλ, η οποία προκειμένου να ρίξει την τιμή, προτείνει παίκτες στην πρόταση. Οι Λονδρέζοι σύμφωνα με το «Football Insider» προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Μπεγερίν, ο οποίος έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά ήταν και στόχος των Ιταλών.

Η Άρσεναλ γνωρίζει πως η Ίντερ θέλει να πουλήσει παίκτες για να πάρει χρήματα. Αλλά από την στιγμή που δεν μπορεί να πληρώσει τα 75 εκ. λίρες, ρίχνει στο… τραπέζι τον Μπεγερίν. Που κοστολογείται περίπου στα 30 εκ. λίρες,. Για να μειώσει τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσει για τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ και μαζεύει τα πράγματα του από το Λονδίνο. Για να γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ