Ο Ντάνιελ Εκ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει πρόταση με κάθε επισημότητα, ώστε να κάνει δική του την Άρσεναλ. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεται μακριά από τίτλους και δη πρωτάθλημα για χρόνια. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν από καιρό. Στον πάγκο βρισκόταν ο Βενγκέρ, ενώ στο ρόστερ ήταν οι Τιερί […]

Ο Ντάνιελ Εκ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει πρόταση με κάθε επισημότητα, ώστε να κάνει δική του την Άρσεναλ.

Η αλήθεια είναι πως βρίσκεται μακριά από τίτλους και δη πρωτάθλημα για χρόνια. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν από καιρό. Στον πάγκο βρισκόταν ο Βενγκέρ, ενώ στο ρόστερ ήταν οι Τιερί Ανρί, Ντένις Μπέργκαμπ, Πατρίκ Βιεϊρά, Ρόμπερτ Πιρές κι άλλοι. Πιο απλά, το μακρινό 2004!

Δεν είναι αυτό που τρομάζει τους ανθρώπους και τους οπαδούς της ομάδας. Όσο το ότι δεν υπάρχει κάποια προοπτική να αλλάξει στο μέλλον αυτό. Η Άρσεναλ απομακρύνεται από την κορυφή, πέφτει η ποιότητα της ομάδας. Αρχικά δεν ήταν μέσα στην κούρσα για το πρωτάθλημα, μετέπειτα έμειναν εκτός τετράδας. Ενώ πλέον, κοντεύουν να μην βγαίνουν και στην Ευρώπη.

Ως αποτέλεσμα είχαμε παράπονα από τους φίλους της ομάδας, κατά του ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου, Σταν Κροένκε. Όμως, ο «σωτήρας» των κανονιέρηδων έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Ντάνιελ Εκ. Ο ίδιος δήλωσε πως σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση εξαγοράς της αγγλικής ομάδας, που θα φτάνει τα 1,8 δις λίρες.

Ο ιδιοκτήτης του Spotify, ως γνωστόν είναι θαυμαστής και υποστηρικτής της Άρσεναλ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει το «παρών» στην έδρα της ομάδας. Είτε στο «Χάιμπουρι» είτε τώρα στο «Έμιρειτς».

Σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ μάλιστα, αυτή η πρόταση αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 10ημέρου. Δύσκολα θα γίνει αποδεκτή, καθώς ο Κροένκε δεν έχει πρόθεση να πουλήσει το πακέτο των μετοχών του. Όμως, σίγουρα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ