Πόσο πιο ξεκάθαρο να του το κάνει ο Αρτέτα ότι δεν θέλει να τον βλέπει στην ομάδα. Στην Πρέμιερ απολαμβάνει τους αγώνες από την κερκίδα, και στο Europa League από τον καναπέ του σπιτιού του ο Παπασταθόπουλος! Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της Άρσεναλ, σε μια ακόμη απόδειξη πως ο Έλληνας στόπερ δεν […]

Πόσο πιο ξεκάθαρο να του το κάνει ο Αρτέτα ότι δεν θέλει να τον βλέπει στην ομάδα. Στην Πρέμιερ απολαμβάνει τους αγώνες από την κερκίδα, και στο Europa League από τον καναπέ του σπιτιού του ο Παπασταθόπουλος!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της Άρσεναλ, σε μια ακόμη απόδειξη πως ο Έλληνας στόπερ δεν υπολογιζόταν στα πλάνα της ομάδας. Του το είπαν με τον δικό τους τρόπο το άδειαζε μας την γωνια.

Από την άλλη ο Έλληνας δεν μπόρεσε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα και παρέμεινε στην Άρσεναλ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, αφού τελικά βρήκαν την χρυσή τομή και λύθηκε το συμβόλαιο του.

Ο «Sokratis» με την ομάδα του Λονδίνου, μέτρησε 69 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και δύο ασίστ και πλέον ετοιμάζεται ν’ ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Παρελθόν αποτελεί από τους «κανονιέρηδες» ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βάλουν άμεσα τέλος στη συνεργασία τους, παρά το γεγονός ότι ο Παπασταθόπουλος δεσμευόταν γι’ ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή που γράφτηκε στην Αγγλία πως θα φύγει τον Ιανουάριο από την Άρσεναλ, υπήρξαν ομάδες απ’ όλη την Ευρώπη που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Προς Μπέτις μιλάνε τα ρεπορτάζ, αφού την πρόταση της Τζένοα την έχει ήδη απορρίψει.

Ο 32χρονος αμυντικός είπε το δικό του αντίο:

«Μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της καριέρας μου ολοκληρώθηκε σήμερα. Ήταν τιμή να φορέσω τη φανέλα της Άρσεναλ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, συμπαίκτες, προσωπικό και τους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο για την αγάπη και το σεβασμό που μου έδωσαν. Έδωσα τα πάντα για την Άρσεναλ και η Άρσεναλ μου έδωσε επίσης πολλά. Σας εύχομαι καλή υγεία και επιτυχία πάντα. Ευχαριστώ Άρσεναλ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ