Μετά τις αναμενόμενες αποχωρήσεις των Παπασταθόπουλο και Οζίλ σειρά παίρνουν οι αφίξεις στον πλανήτη Άρσεναλ με τον Ματ Ριαν να έρχεται ως δανεικός από Μπράιτον και να ακολουθεί ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης.  Ημέρα εξελίξεων σήμερα (22/1) στους «κανονιέρηδες» Βρίσκονται κοντά στον δανεισμό του Μάρτιν Οντεγκάαρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νορβηγός μέσος […]

Μετά τις αναμενόμενες αποχωρήσεις των Παπασταθόπουλο και Οζίλ σειρά παίρνουν οι αφίξεις στον πλανήτη Άρσεναλ με τον Ματ Ριαν να έρχεται ως δανεικός από Μπράιτον και να ακολουθεί ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης

Ημέρα εξελίξεων σήμερα (22/1) στους «κανονιέρηδες»

Martin Ødegaard: What Happened to Real Madrid's Prodigy? - Soccity

Βρίσκονται κοντά στον δανεισμό του Μάρτιν Οντεγκάαρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νορβηγός μέσος θα καλύψει το κενό στο κέντρο του Αρτέτα, ενώ ο Ισπανός βρήκε και τερματοφύλακα.

Ο άλλοτε θαυματουργός Νορβηγός ποδοσφαιριστής επέλεξε τους «κανονιέρηδες», για τους οποίους ήξερε ότι ενδιαφέρονταν εδώ και λίγο καιρό, με τον Άγιαξ να έχει προσπαθήσει να μπει σφήνα στην υπόθεση, αλλά ν’ αποτυγχάνει.

Η Ρεάλ φέρεται να επιθυμεί για αρχή την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να γίνει νέα κουβέντα μόλις ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα.

Στα άκρα Όντεγκααρντ και Ρεάλ Μαδρίτης! – Θέλει να φύγει ο Νορβηγός!

Ο Ματ Ράιαν  Αυστραλός τερματοφύλακας που από μικρό παιδί υποστηρίζει τους «κανονιέρηδες», ανήκει πλέον στην ομάδα της καρδιάς του μετακομίζοντας εκεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπράιτον μέχρι και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 28χρονος πορτιέρε έχει 120 συμμετοχές με τους «γλάρους» από το 2017 όταν και μετακινήθηκε εκεί από την Βαλένθια.

Ο Ράιαν έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 αγώνες με την Brighton, κρατώντας το μηδέν μόλις σε δύο αγώνες, ενώ θα αγωνιστεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ