Οι δοκιμασίες της Μπαρτσελόνα στη La Liga συνεχίστηκαν και στον τελευταίο τους αγώνα για το 2020, καθώς ο Φελίπε Κουτίνιο τραυματίστηκε με την Ειμπάρ  και  οι Καταλανοί κατέγραψαν τη χειρότερη έναρξη τους στο πρωτάθλημα για τα τελευταία 17 χρόνια. Ο Μέσι έμεινε έξω από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν την Τρίτη και παρακολούθησε από τις […]

Οι δοκιμασίες της Μπαρτσελόνα στη La Liga συνεχίστηκαν και στον τελευταίο τους αγώνα για το 2020, καθώς ο Φελίπε Κουτίνιο τραυματίστηκε με την Ειμπάρ  και  οι Καταλανοί κατέγραψαν τη χειρότερη έναρξη τους στο πρωτάθλημα για τα τελευταία 17 χρόνια. Ο Μέσι έμεινε έξω από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν την Τρίτη και παρακολούθησε από τις κερκίδες στο Camp Nou τον αγώνα. Όμως, οι Μπλάουγκρανα δεν κατάφεραν να κερδίσουν την αδύναμη Έϊμπαρ, και έμεινε στην ισοπαλία και στην 6η θέση.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε έτσι το 2020 πολύ χαμηλά, που έχει κερδίσει μόλις επτά από τα πρώτα 15 παιχνίδια της La Liga, στο χειρότερο ξεκίνημά τους για σχεδόν δύο δεκαετίες. Από το 2003, υπό την επίβλεψη του παλιού ολλανδού συμπαίκτη του Koeman, Φρανκ Ράικαρντ, η Μπάρτσα δεν κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από τα μισά στα πρώτα 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος

Και ο τραυματισμός έφερε περαιτέρω ανησυχία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Κουτίνο αναγκάστηκε να φύγει. Ο Βραζιλιάνος βγήκε κρατώντας το γόνατό του ενώ ο σοβαρός τραυματισμός του  θα μπορούσε να καταστρέψει τυχόν πιθανότητες για μεταγραφή του τον Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ήδη χάσει έναν μήνα με τη θλάση που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στις 24 Οκτωβρίου. Ο Βραζιλιάνος άσος τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Έιμπαρ, χθες βράδυ, και υπάρχει έντονη ανησυχία για ζημιά στο γόνατο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η καταλανική εφημερίδα El Mundo Deportivo, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πρόβλημα στον έξω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο του Κουτίνιο. 

Δύο οι επιλογές

Η πρωτη είναι η θεραπεία και η αντιμετώπιση του προβλήματος συντηρητικά. Θα απαιτηθεί λιγότερος χρόνος από την δέυτερη επιλογή, αλλά δεν θα αποκατασταθεί 100% το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Η δεύτερη επιλογή είναι το χειρουργείο. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει μέχρι και τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει η επιστροφή του θα πάει από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τουλάχιστον θα γλυτώσει το μόνους στην Λίβερπουλ (Διαβάστε εδώ)

Το κεφάλαιο Κουτίνιο

Μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν που δεν πήγε όπως θα περίμενε, το καλοκαίρι Άρσεναλ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισαν τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, αλλά ο βραζιλιάνος άσος θέλει να μείνει στο «Καμπ Νου» και να διεκδικήσει την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα, ελπίζοντας πως ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, θα του δώσει ευκαιρίες. 

Και ο Κούμαν του έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Ολλανδό ότι μπορεί να έχει θέση στην βασική ομάδα. 

Μέτρια παρουσία και κακή οικονομική κατάσταση

Έχει ήδη υπάρξει συνάντηση του Τζοραμπτσιάν με τη διοίκηση των μπλαουγκράνα για να βρει ομάδα για τον πελάτη του, αφού σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Ara», οι Καταλανοί φέρονται να έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Φιλίπε Κουτίνιο τον Γενάρη και αναζητούν αγοραστή. “Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς έχει πάρει την απόφαση του και έδωσε εντολή στον αθλητικό διευθυντή, Ραμόν Πλάνες, να βρει ομάδα για να πουληθεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αφού τα οικονομικά της ομάδας είναι σε πολύ οριακή κατάσταση. Αλλά τώρα με τον τραυματισμό μας τέλειωσε η περίπτωση πώλησης του Βραζιλιάνου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει χάσει αρκετούς αγώνες από διάφορους τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενο ούτε στη δεύτερη θητεία του και ο συνολικός απολογισμός του είναι αρκετά φτωχός με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 11 εμφανίσεις.

Η Μπαρτσελόνα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στις περιπτώσεις των Ντεπάι και Έρικ Γκαρσία.

Global Boot Spotting - SoccerBible

Μήπως λέμε μήπως Φελίπε να ξανακάνεις τρύπες στα παπούτσια σου;

Κάθε παίκτης έχει τις δικές του μικρές συνήθειες. Για παράδειγμα, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Κουτίνιο κάνει τρύπες στα παπούτσια του! Ξεκίνησε αυτό το παράξενο συνήθειο όταν έπαιζε για την Λίβερπουλ και όχι, όχι ως μέρος μιας τρελής δεισιδαιμονίας ή για κάποιο γούρι, αλλά επειδή τα παπούτσια του δημιουργούσαν  φουσκάλες!

Του προκαλούσαν τόσο πόνο που πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση. Αποφάσισε να κόψει τα παπούτσια του και να κάνει τρύπες στο πίσω μέρος των παπουτσιών του! Και το πιστεύετε ή όχι, αυτή η έξυπνη τεχνική έπιασε. Ο Κουτίνιο έκοψε το μέρος της φτέρνας των παπουτσιών του για να ανακουφίζει τις φτέρνες του από την πίεση.

Συν έπεσε μάλιστα με την καλύτερη περίοδο που έπαιζε για την Λίβερπουλ! Με την Μπαρτσελόνα ακόμα δεν μπόρεσε να βρει απόδοση σε τέτοιο επίπεδο όπως με την ομάδα του Άνφιλντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ