Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Κεϊσούκε Χόντα, αναμένεται να συνεχίσει στην Νέφτσι Μπακού, ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Ο Κεϊσούκε Χόντα είναι γνωστός από την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μίλαν. Όμως, ο ίδιος δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, καθώς δεν έχει καταφέρει να στεριώσει πουθενά. Με αποτέλεσμα, από τις δόξες του Χόντα, η καριέρα […]

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Κεϊσούκε Χόντα, αναμένεται να συνεχίσει στην Νέφτσι Μπακού, ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Κεϊσούκε Χόντα είναι γνωστός από την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μίλαν. Όμως, ο ίδιος δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, καθώς δεν έχει καταφέρει να στεριώσει πουθενά.

Με αποτέλεσμα, από τις δόξες του Χόντα, η καριέρα του να πάρει την… κάτω βόλτα και να καταλήγει στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν. Το πρωτάθλημα εκεί φυσικά, δεν έχει καμία σχέση από εκείνα του υψηλότερου επιπέδου.

Ο Χόντα είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τη Βραζιλία, για λογαριασμό της Μποταφόγκο. Όμως, επιστρέφει στην Ευρώπη, ώστε να αγωνιστεί για λογαριασμό της Νέφτσι Μπακού.

Με τον Ιάπωνα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας, έως το τέλος της σεζόν.

Χόντα ο… γυρολόγος!

Ο Κεϊσούκε Χόντα έχει καταντήσει και ολίγον… γυρολόγος, καθώς από το 2017 έχει αγωνιστεί σε τέσσερις ομάδες, με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν να είναι η πέμπτη, μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Δείτε τον σε δράση, από… τις δόξες του:

 

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ