Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Με 41 γκολ και 12 σε 41 ματς με την Ντόρτμουντ φέτος, ο 20χρονος φορ έδειξε πως είναι ικανός να ηγηθεί της Ντόρτμουντ. Γι’ αυτό, άλλωστε, πλέον συγκαταλέγεται αναμφίβολα στους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως μαζί με τον Μπαπέ […]

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Με 41 γκολ και 12 σε 41 ματς με την Ντόρτμουντ φέτος, ο 20χρονος φορ έδειξε πως είναι ικανός να ηγηθεί της Ντόρτμουντ. Γι’ αυτό, άλλωστε, πλέον συγκαταλέγεται αναμφίβολα στους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως μαζί με τον Μπαπέ θεωρούνται οι δύο αστέρες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια. Κάτι που εν μέρει το κάνουν και τώρα, απλά σε μικρότερη κλίμακα, λόγω του διπόλου Μέσι-Ρονάλντο. Πάντως, όσον αφορά τον 20χρονο φορ, οι εμφανίσεις του έφεραν έντονο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του.

Ουκ ολίγες κορυφαίες ομάδες έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Χάαλαντ. Πιο «θερμή» απ’ όλες με τον Νορβηγό φορ έχει αποδειχθεί εδώ και λίγο καιρό η Τσέλσι. Η κάτοχος του Champions League θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και ο νεαρός φορ μοιάζει ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Βέβαια, η Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να τον πουλήσει, εκτός αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση. Κάτι που, σύμφωνα με το «90min», η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να κάνει, προσφέροντας περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Πλησιάζει σε συμφωνία με τον Χάαλαντ η Τσέλσι και… περιμένει

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, στις τάξεις των «μπλε» ξέρουν πως ο Χάαλαντ έχει ρήτρα 75 εκατ. για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, εφόσον κινηθούν τότε για την απόκτηση του ρισκάρουν να βρεθούν σε μια «μάχη» με κάμποσες ομάδες για τον Νορβηγό φορ. Κι εκεί δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να κερδίσουν. Γι’ αυτό θέλουν να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή του. Εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραιόλα, ούτως ώστε να συμφωνήσουν από νωρίς τα του συμβολαίου του νεαρού φορ.

Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι θέλει να μιλήσει με την Ντόρτμουντ για την αφορά του Χάαλαντ. Η αγγλική ομάδα γνωρίζει πως οι Βεστφαλοί δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι. Από την άλλη, όμως, πιστεύουν πως μια τόσο μεγάλη πρόταση θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη, κοιτώντας το συμφέρουν τους. Κι αυτό γιατί αν δεχτούν θα κερδίσουν τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με του χρόνου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ