Η Τσέλσι ισοφαρίστηκε (1-1) κι έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 45’+, αλλά με τρομερή άμυνα και σούπερ Μεντί κράτησε το βαθμό κόντρα στην εξαιρετική Λίβερπουλ. To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις δύο ομάδες. Ρυθμός – ταχύτητα και φάσεις εκατέρωθεν. Η Τσέλσι ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη και είχε την υπεροχή. Παρά την φλύαρη κατοχη της […]

Η Τσέλσι ισοφαρίστηκε (1-1) κι έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 45’+, αλλά με τρομερή άμυνα και σούπερ Μεντί κράτησε το βαθμό κόντρα στην εξαιρετική Λίβερπουλ.

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις δύο ομάδες. Ρυθμός – ταχύτητα και φάσεις εκατέρωθεν. Η Τσέλσι ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη και είχε την υπεροχή. Παρά την φλύαρη κατοχη της Λίβερπουλ.

Όμως, πριν την ανάπαυλα, σε μία αναμπουμπούλα, η μπάλα ήρθε στην μικρή περιοχή. Ο Τζέμς βρέθηκε στο λάθος σημείο – την λάθος στιγμή και μπλόκαρε την μπάλα με το χέρι, πανω από την γραμμή.

Πέναλτι και κόκκινη κάρτα από τον Τέιλορ, ο οποίος μάλιστα συμβουλεύτηκε και το VAR.

Ο Σαλάχ δεν αστόχησε από την λευκή βούλα και έγραψε το 1-1. Που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο Β μέρος η Λίβερπουλ έχασε φάσεις, δεν είχε όμως την τρομερή ευκαιρία για να πάρει την νίκη. Κόντρα σε μια Τσέλσι που γύρισε σε αμυντική φιλοσοφία.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρίσκει την Λιβερπουλ να εχει πετάξει 2 βαθμούς. Ενώ την Τσέλσι να φεύγει  με χρυσάφι βαθμό της ισοπαλίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ