Ο Αργεντινός μπορεί να παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο  το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να φύγει, και ως εκ τούτου τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση ο Λιονέλ να μείνει στην Μπαρτσελόνα ως πιστός στρατιώτης, ή μάλλον καλύτερα ως πιστός πολυεκατομμυριούχος, αφού αυτή η αφοσίωση του […]

Ο Αργεντινός μπορεί να παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο  το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να φύγει, και ως εκ τούτου τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση ο Λιονέλ να μείνει στην Μπαρτσελόνα ως πιστός στρατιώτης, ή μάλλον καλύτερα ως πιστός πολυεκατομμυριούχος, αφού αυτή η αφοσίωση του θα πληρωθεί πολύ ακριβά από την Μπαρτσελόνα. Πόσο ακριβά. Μόνο 33 εκ ως δώρο αφοσίωσης. Η αμοιβή του είναι ένα άλλο θέμα. 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με το ESPN το 2017 είχε υπογράψει  συμβόλαιο ανανέωσης με την Μπάρτσα (αυτό που τρέχει τώρα και λήγει το καλοκαίρι του 2021) , αλλά μέσα υπάρχει ένας όρος που λέει ότι εάν ολοκληρώσει το συμβόλαιο του δικαιούτο μπόνους αφοσίωσης (προφανώς επειδή δεν έκανε χρήση της ρήτρας και να φύγει ελεύθερος χωρίς να πάρει ευρώ η ομάδα) αξιας  33 εκ ευρώ. Δεν το λες και άσχημο!

Το σίγουρο είναι ότι εάν αποφασίσει να φύγει η επόμενη ομάδα θα του το πληρώσει αυτό το μπόνους, αφού κανείς δεν πετάει 33 εκ και το κόστος την πρώτη χρονιά και μόνο θα ξεπερνάει τα 60 εκ. Μόνο η αμοιβή του Μέσι. Τώρα εάν η Σίτι του Πεπ κάνει την κίνηση της όπως λέγεται δεν θα κολλήσει στο χρήμα. ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ