Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο παρκάρισμα ούτε στις καλύτερες κωμωδίες. Τώρα από την άλλη δεν ξέρουμε και σε τι “κατάσταση” βρισκόταν ο αρχηγός της Βίλα. Πολλές φορές ο χαρακτήρας ενός ποδοσφαιριστή αποτελεί ανασταλτακτικό παράγοντα για μια πολύ πετυχημένη καριέρα. Κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει και στον αρχηγό της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις. Έφαγε καμπάνα […]

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο παρκάρισμα ούτε στις καλύτερες κωμωδίες. Τώρα από την άλλη δεν ξέρουμε και σε τι “κατάσταση” βρισκόταν ο αρχηγός της Βίλα.

Πολλές φορές ο χαρακτήρας ενός ποδοσφαιριστή αποτελεί ανασταλτακτικό παράγοντα για μια πολύ πετυχημένη καριέρα. Κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει και στον αρχηγό της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις. Έφαγε καμπάνα και του πήραν το δίπλωμα για 9 μήνες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει δικαιώματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκρίλις έχει «μπλεξίματα» με τη δικαιοσύνη, καθώς είχε «πιαστεί» από τα ΜΜΕ του «Νησιού» να δίνει το «παρών» σε πάρτι το οποίο έσπαγε τα μέτρα του κορωνοϊού.

Αλλά είχε και συνέχεια…

Ο 25χρονος είχε τρακάρει το αυτοκίνητο του κατά τη διάρκεια του lockdown του Μάρτη, ενώ πριν από δύο μήνες εθεάθη να τρέχει με το αυτοκίνητο του με υπερβολική ταχύτητα. Ο Άγγλος αποδέχτηκε προς τιμήν του όλες τις κατηγορίες…

Αλλά ο δικαστής του έριξε την καμπάνα.

Μετά από απόφαση της αγγλικής δικαιοσύνης ο Γκρίλις θα πορευτεί χωρίς δίπλωμα μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2021, ενώ του επιβλήθηκε και ένα χρηματικό πρόστιμο ύψους 90.000 λίρων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ