Αλλαγές επι αλλαγών στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι Άγγλοι είδαν το EURO και φαίνεται πως έμαθαν πως θα λειτουργουν πλέον το VAR. Για αρχή φαίνεται πως αποφασίστηκε να λεπτύνουν τις γραμμές. Δίνοντας ένα έξτρα πλεονέκτημα στην ομάδα που επιτίθεται. Με αυτό τον τρόπο θα καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις των φίλων της Premier League. Καθώς πολλοί ήταν εκείνοι […]

Αλλαγές επι αλλαγών στην Πρέμιερ Λιγκ!

Οι Άγγλοι είδαν το EURO και φαίνεται πως έμαθαν πως θα λειτουργουν πλέον το VAR.

Για αρχή φαίνεται πως αποφασίστηκε να λεπτύνουν τις γραμμές. Δίνοντας ένα έξτρα πλεονέκτημα στην ομάδα που επιτίθεται.

Με αυτό τον τρόπο θα καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις των φίλων της Premier League. Καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτρονταν πέρσι.

Ακόμη βέβαια το …συζητούν αναφορικά με την κόκκινη και την μπλε γραμμή που προσδιόριζαν τον εκτεθειμένο πέρυσι. Ενώ δεδομένο είναι πως οι φίλοι των ομάδων, δεν θα έχουν την δυνατότητα να «τσεκάρουν» και εκείνοι την φάση που εξετάζεται από τον VAR.

Στις καινοτομίες που αναμένεται να παρακολουθήσουμε, προστίθεται και η χρησιμοποίηση του χεριού. Καθώς και ο τρόπος με τον οποίο η μπάλα πηγαίνει στο χέρι. Είτε σε αυτό του επιτιθέμενου, είτε ενός ποδοσφαιριστή εντός περιοχής, ο οποίος είτε σκόραρε, είτε άθελά του, ακούμπησε την μπάλα, προκαλώντας συζητήσεις.

Η Premier League επιθυμεί να ταυτίσει την χρήση της τεχνολογίας με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο EURO, όπου κατά γενική ομολογία, άπαντες ευχαριστημένους.


  1. Πρωτάθλημα – αποτελέσματα Premier League
  2. Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αγγλίας

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ