Τι το ήθελε η Ελένη να πάει την κουβέντα για ποδόσφαιρο; Μιας που το Mega θα προβάλει σήμερα τον αγώνα για το Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπριζ, είπε να μάθει 2-3 πράγματα. Μια που ο Μέσι είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Γαλλικής ομάδας είχε ορισμένα ερωτήματα, που θα ήθελε να κάνει […]

Τι το ήθελε η Ελένη να πάει την κουβέντα για ποδόσφαιρο; Μιας που το Mega θα προβάλει σήμερα τον αγώνα για το Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπριζ, είπε να μάθει 2-3 πράγματα.

Μια που ο Μέσι είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Γαλλικής ομάδας είχε ορισμένα ερωτήματα, που θα ήθελε να κάνει στον ποδοσφαιριστή.

«Θα ήθελα να τον ρωτήσω αυτόν τον Μέσι, “βρε καλέ μου άνθρωπε πώς νιώθεις που άλλαξες ομάδα μετά από τόσα χρόνια; Νιώθεις περίεργα; Πώς νιώθεις με τους γύρω σου; Οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται πολλοί γρήγορα όταν παίζουν με άλλους; Γιατί ξέρουν αυτοί πώς αλλάζουν τις γκολιές τους… “. Εγώ σήμερα θέλω να τον δω. Θα παίζει κάθε φορά που θα παίζει η συγκεκριμένη ομάδα; Είναι καλή ομάδα η Παρί; Η άλλη ομάδα που παίζουν είναι δυνατή;»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ