Η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη κόντρα στη Λειψία και ο Μάνουελ Νόιερ έγραψε ιστορία.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπισε τη Λειψία για την 21η αγωνιστικής της Bundesliga. Οι «Βαυαροί» μπορεί να δυσκολέυτηκαν, αλλά τελικά πανηγύρισαν το τρίποντο επικρατώντας 3-2.

Μια νίκη που δίνει αέρα στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά και που θα τη θυμάται για πολύ καιρό ο Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας αποτελεί ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ τα τελευταία χρόνια.

Τα ρεκόρ που σπάει διαδέχεται το ένα μετά το άλλο. Στο ματς κόντρα στους «ταύρους» πρόσθεσε άλλο ένα. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Όλιβερ Καν. Έφθασε έτσι, τον «θρύλο» Καν με 310 νίκες μετά από 458 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Σάλκε και της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι από τις 310, οι 77 προέρχονται από το πέρασμά του με τους «βασιλικούς μπλέ» και οι υπόλοιπες 233 με τους «Βαυαρούς».

«Είναι ένας ξεχωριστός αριθμός. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να νικάμε σαν ομάδα και να παραμείνουμε σε τροχιά πρωταθλήματος», δήλωσε ο Γερμανός μετά το επίτευγμα.

«Όπως δήλωσα πρόσφατα, θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν δεν κατέρριπτε έστω και ένα από τα ρεκόρ μου», τόνισε από τη μεριά του ο Όλιβερ Καν.

Επιπλέον, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου έχει βοηθήσει την ομάδα του να κρατήσει επτά φορές ανέπαφη την εστία της, μετά από 20 συμμετοχές. Στις 17 έχει νικήσει, μάλιστα. Είναι θέμα χρόνου την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπόχουμ να ξεπεράσει τον τωρινό τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών Γερμανίας.

310 – Manuel Neuer has finished on the winning side in a Bundesliga match for the 310th time, equalling Oliver Kahn’s historic record in the competition. Neuer’s next victory will see him become the outright leader for Bundesliga wins among players. Winners. #FCBRBL pic.twitter.com/UdY5BmgXXA

— OptaFranz (@OptaFranz) February 5, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ