Παραδόσεις από όλο τον κόσμο αναβιώνουν μέσα από τις φανέλες των ευρωπαϊκών ομάδων. Η Μπάγερν έκανε και πάλι αίσθηση με τη συλλεκτική της εμφάνιση!

Παραδόσεις από όλο τον κόσμο αναβιώνουν μέσα από τις φανέλες των ευρωπαϊκών ομάδων. Η Μπάγερν έκανε και πάλι αίσθηση με τη συλλεκτική της εμφάνιση!

Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και εμπορευματοποιείται στην πάροδο των χρόνων. Οι νέες ιδέες προώθησης αφορούν κυρίως το παρελθόν και τις φημισμένες γιορτές.

Σύλλογοι ανά τον κόσμο επιχειρούν να επαναφέρουν το retro στοιχείο στην μόδα του παρόντος και τα αποτελέσματα πολλές φορές εκπλήσσουν θετικά!

Οι αθλητικές φανέλες δέχονται μεγαλύτερη φροντίδα ως προς τον σχεδιασμό αλλά και την ποιότητά τους. Εκτός από τις κλασικές φανέλες και χρώματα, πλέον έχουν καθιερωθεί και οι εμπορικές εμφανίσεις.

Σχέδια διαφορετικά που έχουν κάποιο συμβολισμό. Άλλες ομάδες για να τιμήσουν μια εθνική παράδοση, άλλες για να διαφημιστούν στα πέρατα της γης!

Ένα φημισμένο ευρωπαϊκό κλαμπ λάνσαρε εμφάνιση πάνω σε αυτή την μόδα. Η Μπάγερν εντυπωσίασε ξανά με το πρωτότυπο σχέδιό της! Η ομάδα του Μονάχου θέλησε να τιμήσει το Ολυμπιακό στάδιο της πόλης για να 50 χρόνια από την ανέγερσή του!

Από το 1972 έως το 2005 οι Βαυαροί χρησιμοποιούσαν αυτό το στάδιο για έδρα και δεν το λησμονούν! Η επετειακή φανέλα έχει στοιχεία από την χαρακτηριστική οροφή του γηπέδου αλλά και τον περιβάλλον χώρο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ