Λέτε να πάει Αγγλία;

Η Νιούκαστλ συνεχίζει να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Σάντρο Τονάλι, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δέκα μηνών για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό. Ο 23χρονος διεθνής μέσος της Νιούκαστλ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Premier League και ο Εντι Χάου ψάχνει για να καλύψει το κενό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Goal» ο Εντι Χάου είχε εισηγηθεί τη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και η ομάδα της βόρειας Αγγλίας πρόσφερε 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν αρνητικά.

Έτσι η Νιούκαστλ τράφηκε στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Χιλάλ ζητώντας το δανεισμό του Ρούμπεν Νέβες για έξι μήνες. Ο Πορτογάλος χαφ όμως αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Premier League, όπου αγωνιζόταν έως το περασμένο καλοκαίρι στη Γουλβς.

Πλέον ο Χάου εισηγήθηκε την απόκτηση του Τζόσουα Κίμιχ. Ο 28χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θέλει μεν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Μπάγερν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ