Τον υπερταλαντούχο επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτζ θα επιχειρήσει να κλείσει η Μπάγερν Μονάχου για το επόμενο καλοκαίρι.

Τον υπερταλαντούχο επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτζ θα επιχειρήσει να κλείσει η Μπάγερν Μονάχου για το επόμενο καλοκαίρι.

Η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε πολλά μέτωπα στους Βαυαρούς. Έκτοτε αναζητούν ποιοτικές λύσεις στην επίθεση και ήδη έχουν ξεχωρίσει τους πρώτους στόχους. Το ένα όνομα που παίζει δυνατά είναι του Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι ενώ στο προσκήνιο έρχεται και το wonderkid της Λεβερκούζεν ως επένδυση για το μέλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florian Wirtz (FW) (@flowirtz27)

Ο Φλόριαν Βιρτζ είναι ένας πιτσιρικάς (19 ετών) που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Είναι χαρισματικός και έχει ωριμότητα στο παιχνίδι του. Φυσικά ότι καλό κινείται στην Bundesliga δεν ξεφεύγει από τα ραντάρ της Μπάγερν.

Και γι’αυτό θα κινηθεί άμεσα να τον αποκτήσει. Ο Γερμανός διεθνής έχει πολυετές συμβόλαιο με τις “Ασπιρίνες” αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για την ομάδα του Μονάχου που ξέρει ότι μελλοντικά η επένδυση θα αποδώσει. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια χάρη, συνθήκη που ικανοποιεί κάθε προπονητή. Η αξία του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ