Πλούσια δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην 7η αγωνιστική.

Πλούσια δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην 7η αγωνιστική.

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Χωρίς σκορ οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Με την Μπάγερν Μονάχου να έχει 2 σημαντικές χαμένες ευκαιρίες, όμως να μην σκοράρει και το 0-0 να μένει στην ανάπαυλα.

Στο Β μέρος όλα έγιναν χειρότερα για τους πρωταθλητές Γερμανίας, καθώς στο 59ο λεπτό ο Μπερίσα σκόραρε για το 1-0. Δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Βελίκοβιτς όμως ισοφάρισε στο 83ο λεπτό, για το τελικό 1-1.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντετ Βρέμης 

Πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Με τις δύο ομάδες να έχουν μεν χαμένες ευκαιρίες, όμως να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Στο Β μέρος οι ασπιρίνες σκόραραν για το 1-0 στο 57ο λεπτό, με τον Ντέμιρμπέι να ανοίγει το σκορ και να λύνει τον γόρδιο δεσμό.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σάλκε 

Ντέρμπι μεγατόνων ανάμεσα στους Βεστφαλούς και τους γείτονες τους. Δύο ομάδες με κόντρα και ιστορικές μάχες. Με τα πρώτα 45 λεπτά να μην έχουν κάτι το ουσιώδες, και την Σάλκε να έχει μπει στο παιχνίδι με στόχο το Χ.

Ο Μουκόκο στο 79ο λεπτό όμως έδωσε το χρυσό γκολ στους κιτρινόμαυρους. Που έμεινε ως το φινάλε και έδωσε σημαντικό τρίποντο στο κυνήγι του τίτλου.

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 

Με σκόρερ τον Ρόντε οι αετοί άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό, βάζοντας σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.

O Καμάντα στο 55ο λεπτό σκόραρε για 2η φορά για λογαριασμό των φιλοξενούμενων και έγραψε το 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη. Η Στουτγκάρδη όμως μείωσε στο 79ο λεπτό, με τον Τόμας. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ. Καθώς, όσο πίεζαν για το γκολ της ισοφάρισης, δέχθηκαν και τρίτο τέρμα, με τον Γιάκιτς να γράφει το τελικό 1-3.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ