Διέλυσε την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Ποιος είδε την Μπάγερν Μονάχου και δεν τη φοβήθηκε στο «Deutsche Bank Park», στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Άιντραχτ.

Στην πρεμιέρα τους στη φετινή Bundesliga οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης στη Φρανκφούρτη, συντρίβοντας τους γηπεδούχους με 6-1.

Ο Γιόσου Κίμιχ μόλις στο 5’, ο Μπενζαμέν Παβάρ στο 10’ και ο Σαντιό Μανέ στο 29’, επί της ουσίας, «καθάρισαν» από πολύ νωρίς τη νίκη.

Οι παίκτες του Γιούλαν Νάγκελσμαν, όμως, δεν κατέβασαν ρυθμό. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έβαλαν άλλα δύο γκολ, με τον Τζαμάλ Μουσιάλα στο 35’ και τον Σερζ Γκνάμπρι στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο πιο χαλαροί, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Άιντραχτ και πέτυχε το γκολ της… τιμής με τον Ραντάλ Κολό στο 64’.

Στο 83’ ο Μουσιάλα διπλασίασε τα τέρματά του, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τουρέ, Τούτα (81 Χασέμπε), Εντικά, Κνάουφ, Ρόντε (46′ Γιάκιτς), Σο, Κόστιτς (74′ Αλιντού), Λίντστρεμ (46′ Λεντς), Γκέτσε, Μπορέ (46′ Μουανί).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (82′ Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (82′ Ντε Λιχτ), Ντέιβις, Μίλερ (65′ Μανέ), Σάμπιτζερ (57′ Γκράβενμπερχ), Κίμιχ, Μουσιάλα, Μανέ, Γκνάμπρι (65′ Τελ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ