Όσοι παίζουν στοιχηματάκι και ασχολήθηκαν με το ματσάκι Έβερτον – Λιντς για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ έβλεπαν με καλό μάτι τον στοιχηματισμό στα γκολ. Και βάση επιδόσεων και πρόσφατης ιστορίας ομάδων λογικά έπραξαν. Το παιχνιδάκι έληξε τελικά 0-1 αλλά όσοι δουν το βίντεο θα ρίξουν σίγουρα τα μπινελάκια  με την γκαντεμιά τους, αφού η […]

Όσοι παίζουν στοιχηματάκι και ασχολήθηκαν με το ματσάκι Έβερτον – Λιντς για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ έβλεπαν με καλό μάτι τον στοιχηματισμό στα γκολ. Και βάση επιδόσεων και πρόσφατης ιστορίας ομάδων λογικά έπραξαν.

Το παιχνιδάκι έληξε τελικά 0-1 αλλά όσοι δουν το βίντεο θα ρίξουν σίγουρα τα μπινελάκια  με την γκαντεμιά τους, αφού η μπάλα, το var και όλες οι υπόλοιπες σκοτεινές δυνάμεις έφεραν τα πάνω κάτω. Από ΚΑΡΑ-OVER πήγαμε στο καρα- under.

Μερικά στατιστικά στοιχέια

Το ημίχρονο έληξε 0-0 παρά το γεγονός ότι είχε 20 τελικές προσπάθειες για τις δύο ομάδες, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο φετινό πρώτο ημίχρονο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την Εβερτον να έχει 15 τελικές και τη Λιντς 23.

Ακυρώθηκαν τρία γκολ (όλα σωστά) έπειτα από παρέμβαση και του VAR.

Η Λιντς είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Τα xGoals (expected goals) ήταν 1,2 για την Εβερτον και 3,2 για τη Λιντς. Που σημαίνει ότι βάσει ευκαιριών θα έπρεπε να έχουν σημειωθεί 4,4 γκολ στο ματς. Παρ’ όλα αυτά σημειώθηκε μόλις ένα. Είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε xGoal και πραγματικά γκολ που έχει σημειωθεί έως τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ