Δεν χρειαζόταν ο πάγκος της Έβερτον για να διαπιστώσουμε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι από τους καλύτερους προπονητές ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων τα τρία Τσάμπιονς Λιγκ είναι μερικά από τα παράσημα του Ιταλού τεχνικού. Στην τελευταία του συνέντευξη ήταν παραπάνω αποκαλυπτικός όσον αφορά τους καλύτερους κατά την γνώμη του ποδοσφαιριστές! Ο Κάρλο Αντσελότι πρόσφατα ήταν καλεσμένος  […]

Δεν χρειαζόταν ο πάγκος της Έβερτον για να διαπιστώσουμε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι από τους καλύτερους προπονητές ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων τα τρία Τσάμπιονς Λιγκ είναι μερικά από τα παράσημα του Ιταλού τεχνικού. Στην τελευταία του συνέντευξη ήταν παραπάνω αποκαλυπτικός όσον αφορά τους καλύτερους κατά την γνώμη του ποδοσφαιριστές!

Ο Κάρλο Αντσελότι πρόσφατα ήταν καλεσμένος  στην Ιταλική τηλεόραση και την εκπομπή «Tiki Taka» με τις περισσότερες ερωτήσεις να αφορούν το πρωτάθλημα της Serie A.

Ο Ιταλός προπονητής της Έβερτον κλήθηκε να απαντήσει για  Μίλαν, Νάπολι, Αντρέα Πίρλο και Γιουβέντους, και για τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις του Κάρλο

Ποια είναι η γνώμη σου για  τον αντικαταστάτη του στην Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο: 

«Είναι ένα υπέροχο περιβάλλον η Νάπολι. Ήταν μια ποδοσφαιρική εμπειρία που με πόνεσε. Αλλά το ξεπερνάω γρήγορα. Ο Γκατούζο έχει χαρακτήρα, έχει εμπειρίες και περίμενα ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά».

Retiro de Pirlo y sus consecuencias para el fútbol Italiano

Πως βλέπεις τον Αντρέα Πίρλο στην Γιουβέντους και τι τον συμβουλεύεις:

«Δεν χρειάζεται συμβουλές από εμένα ή από κανέναν άλλον. Θέλω να του πω όμως κάτι. Αν είναι να αποτύχει καλύτερα να το κάνει με τις δικές του ιδέες. Να μην ακούει κανέναν άλλον».

H πορεία της Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: 

«Όταν πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες πίστεψα ότι ήταν το τελευταίο κεφάλαιο. Σκόραρε όμως σε όλα τα ματς και επέστρεψε στην Ιταλία. Τώρα σκοράρει κάθε Κυριακή. Είναι αθάνατος σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το να συνεχίσεις να παίζεις είναι εύκολο αλλά αυτοί δεν παίζουν απλά. Σκοράρουν συνέχεια και αυτό δεν είναι εύκολο.

Ο Πιόλι έχει βοηθήσει την Μίλαν να κάνει τεράστια βήματα. Κάτι λείπει ακόμη για να είναι στο επίπεδο της Γιουβέντους και της Ίντερ αλλά είναι μια περίεργη σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα. Τίποτα δεν με εκπλήσσει».

Τι έχεις να πεις για τον Φραντσέσκο Τότι: 

«Ναι, είχα ένα όνειρο. Ήθελα τόσο πολύ να είμαι προπονητής του αλλά… δεν έτυχε».

Είσαι σκληρός και αυστηρός προπονητής: 

«Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός. Στην ζωή μου, κανείς δεν μου φέρθηκε αυστηρά, ούτε ο πατέρας μου, ούτε οι προπονητές μου. Αν μια ομάδα με επιλέξει για να συμπεριφερθώ έτσι τότε έχει χτυπήσει την λάθος πόρτα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ