Ο Ισπανός σέντερ, Μαρκ Γκασόλ, για την ερχόμενη σεζόν θα μείνει ελεύθερος και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί για την δεύτερη κατηγορία της χώρας του, με την Τζιρόνα, στην οποία είναι και πρόεδρος. Οι «Πολεμιστές» έχουν στο μυαλό τους να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον νεαρό Γκασόλ. Τον οποίο κυνήγησαν και την περασμένη […]

Ο Ισπανός σέντερ, Μαρκ Γκασόλ, για την ερχόμενη σεζόν θα μείνει ελεύθερος και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί για την δεύτερη κατηγορία της χώρας του, με την Τζιρόνα, στην οποία είναι και πρόεδρος.
Οι «Πολεμιστές» έχουν στο μυαλό τους να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον νεαρό Γκασόλ. Τον οποίο κυνήγησαν και την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, ο τριανταεξάχρονος σέντερ αποτελεί μια από τις επιλογές των Golden State Warriors. Οι οποίοι έχουν στο νου τους επίσης τους: Αϊζάια Τόμας, Ντάρεν Κόλλισον και Ράιαν Αρτσιντιάκονο.

“Οι Γουόριορς έχουν στα υπόψη τους τον Γκασόλ. Ο Ισπανός σχεδόν υπέγραψε με την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ίσως να μην συμβεί ποτέ, αλλά έχει ικανότητα στη πάσα και στο σύστημα που παραδοσιακά χρησιμοποιεί ο Στιβ Κερ στην επίθεση των Γουόριορς. Μπορεί να υπηρετήσει τον ρόλο που είχαν κάποτε οι Γουέστ ή Μπόγκουτ“.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ