Τέλος το… Basketball Champions League για το Περιστέρι! Η ανέτοιμη ομάδα των δυτικών προαστίων υπέστη… καθίζηση στα τελευταία τέσσερα λεπτά του ημιτελικού των προκριματικών με την Κλουζ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 84-74, να αποκλειστεί από τη φετινή διοργάνωση και να… υποβιβαστεί στο FIBA Europe Cup. Το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν στο +3 (73-70) στο […]

Τέλος το… Basketball Champions League για το Περιστέρι!

Η ανέτοιμη ομάδα των δυτικών προαστίων υπέστη… καθίζηση στα τελευταία τέσσερα λεπτά του ημιτελικού των προκριματικών με την Κλουζ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 84-74, να αποκλειστεί από τη φετινή διοργάνωση και να… υποβιβαστεί στο FIBA Europe Cup.

Το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν στο +3 (73-70) στο 36’. Ωστόσο, στον χρόνο που απέμενε έκανε απανωτά λάθη, δίνοντας παράλληλα… δικαιώματα στους Ρουμάνους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με επιμέρους σκορ 1-14!

Πρώτος σκόρερ του Περιστερίου ήταν ο Μορέιρα με 18 πόντους και τον ακολούθησε ο Μίλερ με 14π. και ο Πέτεγουεϊ με 12π.

Από την Κλουζ, που θα αντιμετωπίσει τη Φρίμπουργκ στον τελικό, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Στιούαρτ και Κάτιτς με 17π. και 16π. αντίστοιχα. Από ‘κει και πέρα, μεγάλη… ζημιά έκανε και ο Ρίτσαρντ με 15π. και 12 ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ