Ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς έχει 27,1 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι στην τρέχουσα σεζόν του ΝΒΑ και μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στην καριέρα του, τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και το πώς ο ίδιος βλέπει πλέον τους αγώνες του «μαγικού κόσμου». «Καταλαβαίνω πως ό,τι κι αν κάνω στη regular season, […]

Ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς έχει 27,1 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι στην τρέχουσα σεζόν του ΝΒΑ και μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στην καριέρα του, τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και το πώς ο ίδιος βλέπει πλέον τους αγώνες του «μαγικού κόσμου».

«Καταλαβαίνω πως ό,τι κι αν κάνω στη regular season, είμαι σε ένα σημείο που ο κόσμος θα με κρίνει με βάση το αν θα πάρω ή όχι το πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνω και σκέφτομαι να το κάνω.

Παλαιότερα στην καριέρα μου αγωνιζόμουν απλά για να παίζω μπάσκετ. Τώρα βγαίνω στο παρκέ και καταλαβαίνω τι έχω απέναντί μου. Γνωρίζω τους αντιπάλους μου, τι θα προσπαθήσουν να κάνουν, ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουν», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Μαθαίνω από την εμπειρία μου και καταλαβαίνω πως είμαι αρκετά καλός. Γι’ αυτό και υπάρχουν στιγμές που χαλαρώνω. Όταν έρχεται η 4η περίοδος γνωρίζω πως μπορώ να βάλω 20 πόντους σε ένα δωδεκάλεπτο».

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ