Οι Μάβερικς νίκησαν τους Θάντερ με 86-95, με την επιστροφή του Λούκα Ντόντσιτς στην δράση να είναι το #1 θέμα. Ο Σλοβένος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε άμεσα στο πρωτόκολλο, μένοντας συνολικά 23 ημέρες μακριά από τα παρκέ, καθώς είχε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Αν και μέτρησε 14 πόντους (6/14 […]

Οι Μάβερικς νίκησαν τους Θάντερ με 86-95, με την επιστροφή του Λούκα Ντόντσιτς στην δράση να είναι το #1 θέμα.

Ο Σλοβένος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε άμεσα στο πρωτόκολλο, μένοντας συνολικά 23 ημέρες μακριά από τα παρκέ, καθώς είχε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Αν και μέτρησε 14 πόντους (6/14 σουτ)-9 ριμπάουντ-10 ασίστ σε 31′, ο 22χρονος πέρασε μία… κόλαση, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς.

”Ήταν δύσκολα. Την τελευταία φορά που έπαιξαν 5 εναντίον 5 ήταν πριν περίπου τέσσερις εβδομάδες. Παράξενο αίσθημα, αλλά χαίρομαι πραγματικά που επέστρεψα. Το στήθος μου έκαιγε!

Πιστεύω πως σιγά-σιγά θα επανέλθω. Ήταν λίγο περίεργα. Όταν σούταρα, δεν ήξερα αν θα ευστοχήσω ή όχι. Κάποια στιγμή έκανα ένα σουτ και νόμιζα ότι ήταν τέλειο, αλλά ήταν airball”

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ