O Φακούντο Καμπάσο μπορεί να βρίσκεται στα παρκέ για την προετοιμασία της νέας σεζόν με τους Ντένβερ Νάγκετς, ωστόσο έξω από αυτά διατηρεί στενή σχέση με τον ποδοσφαιρικό κόσμο και ειδικά… την Άστον Βίλα, την οποία δηλώνει πως υποστηρίζει. Η ιστορία αυτή ξεκινά μερικούς μήνες νωρίτερα, όταν ο Φάκου δημιούργησε μία φιλία με τον Εμιλιάνο […]

O Φακούντο Καμπάσο μπορεί να βρίσκεται στα παρκέ για την προετοιμασία της νέας σεζόν με τους Ντένβερ Νάγκετς, ωστόσο έξω από αυτά διατηρεί στενή σχέση με τον ποδοσφαιρικό κόσμο και ειδικά… την Άστον Βίλα, την οποία δηλώνει πως υποστηρίζει.

Η ιστορία αυτή ξεκινά μερικούς μήνες νωρίτερα, όταν ο Φάκου δημιούργησε μία φιλία με τον Εμιλιάνο “Ντιμπού” Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται στους «χωριάτες» στη θέση του τερματοφύλακα. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο διεθνής γκαρντ. Πήρε τον ρόλο του οπαδού πολύ ενεργά μέσω των social media.

Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους εμφανίζεται στην εθνικότητα, αφού και οι δύο εκπροσωπούν την Αργεντινή.

Στους ημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα, λοιπόν, όταν ο Μαρτίνες βρέθηκε να υπερασπίζεται τα γκολποστ της «αλμπισελέστε». Απέναντι στην Κολομβία, πιάνοντας τρία πέναλτι, ο Καμπάσο βρήκε αφορμή και άνοιξε διάλογο στο twitter με φίλους της Άστον Βίλα. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί αφού συνέχισε να παρακολουθεί παιχνίδια του συμπατριώτη του και με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ